partijanje u badiću |
Post Reply |
Author | |
ScoobyDoo
Cita FAQ Joined: 14 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Kolovoz 2014 at 12:31 |
Znači nova sam ovdje i za 2 tjedna putujem na destinaciju na kojoj je glavna zanimacija partijanje u badićima i seksi odjeći. Ne trebam ništa puno, no htjela bi još malo izravnati trbuh i učvrstiti guzu u ovom vremenu, pa bi vas molila za pomoć ako je to uopće moguće. Moj glavni problem je što nemam pojima što jesti i nikad ne ostajem u zlatnoj sredini. Ili ne jedem gotovo ništa ili se prežžderavam što baš i nema pogodan učinak na moje tijelo. Kurh ne jedem previše, no u mlijeku i mliječnim proizvodima se ubijam što pretpostavljam da baš i nije dobro za mene. Vježbam svaki dan po 45 min, obično u obliku razgibavanje, čučnjevi, pa jedna od onih s youtubea BeFit 10-minutnih treninga ( kombinacija cardia i snage valjda)te trbušnjake. Također svakodnevno vozim bicikl. Vježbati sam počela u 5 mjesecu, imala pauzu od sredine 6 do sredine 7 te sredinom srpnja ponovno započela.
Imam 19 godina: visina: 161 cm težina: 55 kg opseg grudi: 97 cm opseg struka: 68 cm opseg bokova: 95 cm Čime bi mogla napraviti drastične rezultate što se tiče trbuha u samo 2 tjedna? Isplati li mi se provoditi kakvu dijetu, i ako da koju? Kaj da jedem, kak da ubrzam metabolizam? Unaprijed puno hvala |
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bilo bi idealno kad bismo mogli u dva tjedna dobiti six pack, ali mislim da za to treba puno više vremena. Jednostavno potrebna je promjena načina života, što uključuje trening i prehranu.. Pohvalno što vježbaš već neko vrijeme.. Samo nema tu nekog čarobnog savjeta ni određene vježbe kojom bi postigla savršen trbuh u tom kratkom roku..
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moj slučaj je ovdje zatvoren
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
nakon tog partijanja započni opet vježbat i drugo ljeto će biti tvoje :)
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
pomalo_stari
Cita FAQ Joined: 04 Sijecanj 2014 Location: Croatia Status: Offline Points: 65 |
Post Options
Thanks(0)
|
ScoobyDoo u 2 tjedna drastične rezultate jedino liposukcijom, ne znan čak bi li i to pomoglo jer se tribaš oporavljat neko vrijeme od operacije koliko sam čuo o tome :D Za iduće ljeto se nastavi spremat i onda moš očekivat top formu ;) a za ovo partijaj u majici :D
|
|
?Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever.?
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Partijanje - Dovoljno da nije bitno jel ti 10-20 il imaš jedinicu ili 5ticu jer ih je pola urokanih uvijeke neš nađeš
Edited by White_Insane - 15 Kolovoz 2014 at 22:44 |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |