Pauza i odmor - bez treninga |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hm, ja ne znam tacno da li postoji neko odredjeno pravilo za to, uglavnom su me strucniji ljudi savetovali da
rekreativcima treba barem jedan dan totalne pauze u nedelji, dan za neradjenje nicega da se telo potpuno odmori... I onaj fazon dan treniga, dan odmora, dan treninga...Sad verovatno i zavisi kakav je trening u pitanju, kakve vezbe, sta nama prija.. Ja obicno rasporedim trcanje 3 x dnevno(razmak od jednog dana, u tim ''razmacima'' nemam kardio trening nego neke druge vezbe), ples vikendom i sve u svemu ispadne mi da imam š dan bez ikakvog treniranja. Nisam sigurna da postoji neko univerzalno pravilo...Zavisi sta tebi odgovara ((: |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |