New Posts New Posts RSS Feed - Pecena piletina s umakom od kivija (V)
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Pecena piletina s umakom od kivija (V)

 Post Reply Post Reply
Author
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator


Joined: 19 Studeni 2006
Location: Croatia
Status: Offline
Points: 5840
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Pecena piletina s umakom od kivija (V)
    Posted: 27 Travanj 2010 at 13:47
Pecena piletina s umakom od kivija

Piletina na sasvim drugaciji nacin. Pecena u kombinaciji s umakom od kivija dat ce vam potrebnu ljutinu, ali ugodnu aromu mješavine zacina.



Sastojci za 4 osobe:
4 pileca fileta
š žlicica Vegete
    sol
2 žlice ulja
2 kivija
3 žlice  vrhnja za kuhanje
2 žlicice Worcestershire umaka
&#š89; žlicice mješavine zacina (prstohvat mljevenog anisa, kima, cimeta, komoraca i klincica)

Za posluživanje:
40 g     popecenih pinjola

Priprema:

   š. Meso pospite Vegetom, posolite, stavite u lim za pecenje i prelijte uljem.
   2. Pecite u pecnici zagrijanoj na 200°C oko 30 minuta dok meso ne bude peceno i lijepe boje.
   3. Za to vrijeme kivi ogulite i izmiješajte u elektricnoj sjeckalici da dobijete pire. Dodajte vrhnje, Worchestershire umak, zacine i promiješajte.

Posluživanje

Peceno meso pospite popecenim pinjolima i poslužite s umakom od kivija.

Savjet
Uz umak od kivija možete upotrijebiti i bilo koje drugo hladno pecenje.


Nutritivne vrijednosti:
Ukupno bjelancevina      g      6š,83      
Ukupno ugljikohidrata     g     8,75
Ukupno masti     g     28,63

izvor:coolinarika.com
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.