Pecena piletina s umakom od kivija (V) |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Travanj 2010 at 13:47 |
Pecena piletina s umakom od kivija
Piletina na sasvim drugaciji nacin. Pecena u kombinaciji s umakom od kivija dat ce vam potrebnu ljutinu, ali ugodnu aromu mješavine zacina. Sastojci za 4 osobe: 4 pileca fileta š žlicica Vegete sol 2 žlice ulja 2 kivija 3 žlice vrhnja za kuhanje 2 žlicice Worcestershire umaka š89; žlicice mješavine zacina (prstohvat mljevenog anisa, kima, cimeta, komoraca i klincica) Za posluživanje: 40 g popecenih pinjola Priprema: š. Meso pospite Vegetom, posolite, stavite u lim za pecenje i prelijte uljem. 2. Pecite u pecnici zagrijanoj na 200°C oko 30 minuta dok meso ne bude peceno i lijepe boje. 3. Za to vrijeme kivi ogulite i izmiješajte u elektricnoj sjeckalici da dobijete pire. Dodajte vrhnje, Worchestershire umak, zacine i promiješajte. Posluživanje Peceno meso pospite popecenim pinjolima i poslužite s umakom od kivija. Savjet Uz umak od kivija možete upotrijebiti i bilo koje drugo hladno pecenje. Nutritivne vrijednosti: Ukupno bjelancevina g 6š,83 Ukupno ugljikohidrata g 8,75 Ukupno masti g 28,63 izvor:coolinarika.com |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |