Phoenix je opet zabrijao na nekaj novo |
Post Reply | Page <1234 28> |
Author | ||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Edited by The Phoenix |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zeza me postavljanje slika, jel vidite nove noprmalno, meni su razbacane svudaa?
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znam da si na masi, al nemoj mi u širinu na ekran
I, da, daj pokaži Meseku kak da si leđa fotka |
||
LiveStrong
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Joj lete posvuda.. rastegao si mi ekran ..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Thnx :)) heheheh, baš ko slon . Ne kužim kak to nisma prije skužio, mislio sam da sam jak hehehehe, al ok, mozda sam se tammalo objesio i opustio za slikanje, ipak sam thio u natjecanje, al nisam se mogel tolko napuhat i napravit debel bas |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa da.. uvijek mislimo da smo jaki.. a ono kad se skines, mekano.. nikad vise. fujj |
||
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehehehe evo nje Rekao sam da vukodlak ide dole uskoro, nemam vremena za to trenutno, ali i to ce doc na red Znam da ocekuju, tak bum se prisilio još potegnut malo , ocekujem i ja puno toga, bumo vidli kolko cu izdrzat dok ne puknem u strogoci |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kakve su ti noge?
|
||
LiveStrong
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
slikama onim prvima prije 3-4 tjedna il kad su bile vec i ovima sad?Evo idu mjere...........našao sam dans bilježnicu di sam zapisao kad sam kretao sa vježbanjem Faza kit : &n bsp; Faza Fit, danas mjereno(recimo, ja isto nikad zadovoljan) PRSA : š06 ---------- š04 TRBUH: š03 --------- 88 STRUK, : 97 --------- 88 Kg : 9š -------- 82 (nakon low carba i definicije sam poslje mora pao na 77, sad sam dignuo to na 8š-82 u 2 i pol mjeseca) Godine :3š Visina :š7š,2 šteta pa nisam mjerio prije ljeta kad sam završio definiciju i sad ovaj novi pocetak prije 2 mjeseca jer se kladim da sam dobio mišicne mase i opsega.....svugdje Sad sam još mjerio ruku samo 39 , šteta kaj prije nisam Edited by The Phoenix |
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jake, proprcionalne, noge su mi uvijek bile jake , bum slikal, al mogu sam od napred, .........i guza je prcava |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
u ovima sad se vidi.. ipak radis vjerujem program snage.. mozda si gore ojacao pa izgledas tanji u struku.. mene muci sta su mi ledja prije bila jako siroka, a sada toga nema.. takodjer i vrat.. |
||
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Snaga -masa je bio prvi mjesec, sad je high itensity ovaj mjesec, gradim izdrzljivost i radni kapacitet , te aktivaciju misica kao za iduci mjesec di ide BB program di ce mi trebat za progrm koji bu zahtjevam pa kao moram stvorit bazu i izdržljivost neku a i nakon ovog bi trebal kao reakcija misica bit puno bolj ana podrazaj izgradnje mase.....teorija, bumo vidli... Kurim sigurno oko š000 kalorija po treningu ovaj mjesec , 5x tjedno, ali jedem i nisam pao, inace bi se se izdefinirao još više, stalno sam u nedostatku kisika , explozivnost i visoki rep range ovaj mjesec....... zato sam se malo usukao valjda, li kg su ostale iste |
||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja bi ovako dupence da mi hoda po stanu i motivira me zbilja si dobar kao š00 dobrih dana. svaka cast! |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
vidis, dobro je to.. imas ti kvalitetan plan.. ja nikako ga napravit.. npr, znam da mi je prvenstvo oko š.3. znaci sada bih trebao jedno 2 mj odradit hipertrofiju, pa onda 2 mjeseca snagu i pliometriju.. ali nikako da to sastavim.. |
||
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo, i nemoj pls mi srat za alat iza i farbu iza, radim po stanu nekaj |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
uu.. jake jake bome..
|
||
|
||
Post Reply | Page <1234 28> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |