Phoenix je opet zabrijao na nekaj novo |
Post Reply ![]() |
Page <1 262728 |
Author | |
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Phoenix.... sad budi jak u glavi pa ce i tonus doc kad se stvari malo bolje poslože
![]() S obzirom da nisi ništa radio toliko vremena ovo je i više nego dobro. Ljudi su imali svakakve ozljede pa su se vracali još jaci i bolji - bitno je da to želiš i da imaš forze dat malo više od sebe sada. Uostalom, vidio si i sam da i malo opuštanja ne škodi toliko koliko se prica, pa i pokazao svima da nekad kenjkimo malo previše o sitnicama (pogotovo meni ![]() ![]() |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Da, glava mi je najveci neprijatelj sada, a i cesto tak bude
![]() I ova zadnja tvoja recenica mi je bas simpaticna, od srca sam se nasmijao i dobio mali dodatni poticaj, thnx ![]() |
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Hehe i meni je bila simpa tvoja usporedba sa rakom pa sam ju morala ponovit
![]() ![]() |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 262728 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |