Piercing |
Post Reply | Page <12345 6> |
Author | |||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma daj Lolita nemoj busit jezik, to na nosu ti je dovoljno, eventualno radije pupak
|
|||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
E a nos ne osetis bukvalno Za sekund i gotovo je, ne skontas kad ti je probusila a ionako nijedan pirser nece da ti da da gledas u iglu...Meni kad je neka devojka busila pupak nije mi dala da gledam, a tako me interesovalo
|
|||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hahaha, nikako pupaaaak to je svaka 15-godisnjakinja imala... A opasno je zbog blizine tankog crijeva, posljedice se mogu pojaviti tek 5 ili vise godina kasnije. |
|||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hm, ja moj imam oko 5 Videcemo za koju godinu, haha!
Inace ja ne volim pirs u jeziku jer se zubi strasno ostecuju na taj nacin, em sto mindjusa drnda zube i sj..bava gledj, em sto nije dobar metal taj za usta... |
|||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
||
Istina! To me muci malo, caklina se osjetno unistava na taj nacin...
A ovo za pupak - a ne znam, slusala sam kirurge u emisijama da cure prvo idu pierceru, a onda iduci korak - dolaze k njima. Valjda nije pravilo :) bit ce sve ok |
|||
|
|||
Morrighan
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ouch
Mada mozda je neki fail do pircera, mozda je zakacen neki nerv ili je zakacen cak i pupak, nisam sigurna sta moze da bude jer je ipak crevo prilicno dubinski dalje od pircinga...Ali svasta moze biti. Cak mi je veca frka nekako za ushi ako je verovati onim akupunkturnim tackama na telo kojih ima na usima koliko hoces, a meni jedno do pola izbuseno Trebalo bi to skloniti ali sta cu kad volim |
|||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
||
Navodno se energija u tijelu poremeti kad si probusis nesto... Haha
Moze bit i od piercera, naravno. Ne sjecam se kak su oni objasnili, ali bili su to afirmirani kirurzi ovdje. Govorili opcenito o svima koji su busili pupak. Ma uvijek mozes na neki pregled pa ces bit sigurna :) |
|||
|
|||
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja ne volim ni piercinge ni tetovaze, koja sam ja konzerva haha
vidio sam samo jednu curu koja je imala neku operaciju kicme pa je imala oziljak po ledima pa si je napravila preko tetovazu da prekrije to mi je ok. ali busiti i tetovirati lijepu neostecenu kozu mi je bezveze. naravno, kako sve u zivotu ide bas onako kako si covjek kaze ne sjecam se ni jedne svoje cure bez tetovaze ili piercinga haha |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jesam... ali nekako tii to prirodno dodje... ;) ma ništa ne osjetiš...sammo adrenalin... i sreca... i onda odeš na sladoled ;D Slavonka... nema neeke igle standard i ništa ne vidiš, a gotovo je dok trepneš....
|
|||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jaoooo, sad sam se nabrijaaaaaalaaaaaa! Hehe [<:o)]
Jos pare skupiti. Koliko si platila? Ma ziher je 500kn sa piercingom |
|||
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
to je davno bilo...ali ni tad nije bilo 500kn... mislim da je oko 300, mogu pitati frenda ako hoceš kakve su cijene?
|
|||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
||
Moze, hvala. Cisto usporedbe radi, zanima me kakve su cijene kod vas, ma bilo di. Ja cu ici u provjereni salon u Zg, u kojem vec bila, a i najpoznatiji je.
|
|||
|
|||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||
300kn sa nakitom kod nas :D
|
|||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
||
Supach, hvala! Jos da ja nazovem ovaj...
|
|||
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Daj Lolita, znaš što sve ne smiješ radit 6 mjeseci ak probušiš jezik uuuuuu
|
|||
LiveStrong
|
|||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
||
Cek, 6 mjeseci?! To mi je promaklo |
|||
|
|||
Post Reply | Page <12345 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |