Pijenje vode |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
wannabe skinny
Cita FAQ Joined: 23 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako nemam flasicu uz sebe, ja totalno zaboravim da sam zedna mislim da popijem oko 1,5L dnevno ako bas ne mislim na to
|
||
marina82
Cita FAQ Joined: 28 Travanj 2012 Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja pijem 3-4 biljna caja dnevno od kog su dva zelena bez ikakvog secera,meda,natrena i gluposti.. i uvijek pijem vodu 1h nakon obroka pola litre ili vise pa bude tu oko 2l ciste vode na dan
|
||
SMAJLICA
Viden/a u gymu Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobra tema za ponovo pokrenut Ovih dana vodu nemilice "saljevam" u sebe...Glad osjecam skroz slabo. Jedem vise samo zato jer znam da je puno vremena proslo i da tijelo treba proteine..itd. Pržimo se, pržimoooo
|
||
GrannySmith
Viden/a u gymu Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja uopce ne pratim kad pijem jer pijem cesto, a to se ne odnosi samo za vrijeme ovih ljetnih dana, nego i inace. Natašte šumeci vitamin C, kroz dan 0.5L caja od koprive i 0.5L zelenog caja, šumeci multivitamin nakon rucka, na treninzima 0.5L vode (ovih dana i više) i poslije treninga Mg, tako da se skupi otprilike 2.5-3.0L tekucine dnevno. Cajeve pijem nezasladjene. Nekad prije sam imala naviku iz gušta poslijepodne popiti Nescafe, ali sam se odvikla i bolje da jesam jer osim što su to samo nepotrebni šeceri, ta fina bijela kavica me više uspava nego razbudi. I zadnje, ali ne i manje važno što cu spomenuti je - dok izlaziš iz stana, uvijek u torbi nosi bocicu vode
|
||
Arter
Cita FAQ Joined: 26 Travanj 2012 Status: Offline Points: 72 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja pijen cili dan, ali znam da tokom treninga popijen ravno 2 l, boca od coca cole.... :D
|
||
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
|
Oooo nosim, vjeruj mi! Ne bih mogla drugacije. Moram ti priznat da si bolja puno od mene, jer ne stignem popit toliko, a mislim da bi uistinu trebalo povecat maksimalno vodu u ove vruce dane, jer u suprotnom samo sebi pravimo stetu..By the way, 3 u 1 Ness je zlo. Ja sam ga odbacila cim sam vidjela sastav. Dobro po tebe da si i ti.
|
||
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Voda utjece na koncentraciju elektrolita. S obzirom na to, a i na specificnost svakog tijela, smatram da to nije nesto sto bi se trebalo uzimati po nekoj programskoj sabloni. Svatko treba procijeniti sam za sebe koliko i kada treba piti. Svakako treba izbjegavati natankanje vodom ali i osjecaj zedji.
|
||
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne treba piti 2 litre vode dnevno, to je cista glupost...
|
||
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
||
GrannySmith
Viden/a u gymu Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Možda tebi nije potrebno 2.5-3.0L tekucine dnevno nego manje, ali sigurno stigneš popiti i više nego što piješ. Ja to sve skupa pijem po otprilike 1dcl konstantno kroz dan. Sjecam se još danas da mi je trener prije 10 godina rekao da se pije da ne budeš žedan, a ne zato jer vec jesi žedan. |
||
Zyzz
Cita FAQ Joined: 27 Veljaca 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 60 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja dnevno popijem kad idem na treninge po 5 litara . Treba kroz dan kontinuirano unositi tekucinu, radi bolje probave, apsorbcije hrane i bolje cirkulacije krvi u tijelu. Isto tako i mišici bolje i duže mogu raditi ako je opskrba tekucinom dobra i pravovremena.
|
||
"What do you imagine?"
He replied, "What do you?" I told him to run faster, I like to imagine that i am being chased by wolf. He smiles and says, "In my mind, I am one that is chasing the wolf." |
||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Po ovakvoj vrucini nije glupost, vec moranje. Jedan lijecnik urolog mi je rekao da je najbolja mjera za stanje vode u organizmu boja mokrace. Tamna boja ukazuje na dehidraciju, nema veze osjecao žedj ili ne. Mokraca mora biti svijetle, blage žute boje- organizam je onda optimalno opskrbljen vodom. |
||
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
||
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |