New Posts New Posts RSS Feed - Pijenje vode
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Pijenje vode

Post Reply Post Reply Page  <12
Author
wannabe skinny View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote wannabe skinny Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Ožujak 2012 at 11:32
ako nemam flasicu uz sebe, ja totalno zaboravim da sam zedna Disapprove mislim da popijem oko 1,5L dnevno ako bas ne mislim na to
Back to Top
marina82 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote marina82 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Travanj 2012 at 13:46
ja pijem 3-4 biljna caja dnevno od kog su dva zelena bez ikakvog secera,meda,natrena i gluposti.. i uvijek pijem vodu 1h nakon obroka pola litre ili vise pa bude tu oko 2l ciste vode na dan
Back to Top
SMAJLICA View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote SMAJLICA Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Srpanj 2012 at 10:48
Dobra tema za ponovo pokrenut Ovih dana vodu nemilice "saljevam" u sebe...Glad osjecam skroz slabo. Jedem vise samo zato jer znam da je puno vremena proslo i da tijelo treba proteine..itd. Pržimo se, pržimoooo
Back to Top
GrannySmith View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote GrannySmith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Srpanj 2012 at 12:02
Ja uopce ne pratim kad pijem jer pijem cesto, a to se ne odnosi samo za vrijeme ovih ljetnih dana, nego i inace. Natašte šumeci vitamin C, kroz dan 0.5L caja od koprive i 0.5L zelenog caja, šumeci multivitamin nakon rucka, na treninzima 0.5L vode (ovih dana i više) i poslije treninga Mg, tako da se skupi otprilike 2.5-3.0L tekucine dnevno. Cajeve pijem nezasladjene. Nekad prije sam imala naviku iz gušta poslijepodne popiti Nescafe, ali sam se odvikla i bolje da jesam jer osim što su to samo nepotrebni šeceri, ta fina bijela kavica me više uspava nego razbudi. I zadnje, ali ne i manje važno što cu spomenuti je - dok izlaziš iz stana, uvijek u torbi nosi bocicu vode
Back to Top
Arter View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Arter Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Srpanj 2012 at 12:44
ja pijen cili dan, ali znam da tokom treninga popijen ravno 2 l, boca od coca cole.... :D 

Back to Top
SMAJLICA View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote SMAJLICA Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Srpanj 2012 at 19:39
Oooo nosim, vjeruj mi! Ne bih mogla drugacije. Moram ti priznat da si bolja puno od mene, jer ne stignem popit toliko, a mislim da bi uistinu trebalo povecat maksimalno vodu u ove vruce dane, jer u suprotnom samo sebi pravimo stetu..By the way, 3 u 1 Ness je zlo. Ja sam ga odbacila cim sam vidjela sastav. Dobro po tebe da si i ti.
Back to Top
Maratonac View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Maratonac Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Srpanj 2012 at 20:00
Voda utjece na koncentraciju elektrolita. S obzirom na to, a i na specificnost svakog tijela, smatram da to nije nesto sto bi se trebalo uzimati po nekoj programskoj sabloni. Svatko treba procijeniti sam za sebe koliko i kada treba piti. Svakako treba izbjegavati natankanje vodom ali i osjecaj zedji.
Back to Top
alpinist View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote alpinist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Srpanj 2012 at 20:28
ne treba piti 2 litre vode dnevno, to je cista glupost...
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...

http://www.spk-strik.hr
Back to Top
GrannySmith View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote GrannySmith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Srpanj 2012 at 21:28
Originally posted by SMAJLICA SMAJLICA wrote:

Oooo nosim, vjeruj mi! Ne bih mogla drugacije. Moram ti priznat da si bolja puno od mene, jer ne stignem popit toliko, a mislim da bi uistinu trebalo povecat maksimalno vodu u ove vruce dane, jer u suprotnom samo sebi pravimo stetu..By the way, 3 u 1 Ness je zlo. Ja sam ga odbacila cim sam vidjela sastav. Dobro po tebe da si i ti.

Možda tebi nije potrebno 2.5-3.0L tekucine dnevno nego manje, ali sigurno stigneš popiti i više nego što piješ. Ja to sve skupa pijem po otprilike 1dcl konstantno kroz dan. Sjecam se još danas da mi je trener prije 10 godina rekao da se pije da ne budeš žedan, a ne zato jer vec jesi žedan.
Back to Top
Zyzz View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zyzz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Srpanj 2012 at 23:05
Ja dnevno popijem kad idem na treninge po 5 litara Tongue. Treba kroz dan kontinuirano unositi tekucinu, radi bolje probave, apsorbcije hrane i bolje cirkulacije krvi u tijelu. Isto tako i mišici bolje i duže mogu raditi ako je opskrba tekucinom dobra i pravovremena.
"What do you imagine?"
He replied, "What do you?"
I told him to run faster, I like to imagine that i am being chased by wolf.
He smiles and says, "In my mind, I am one that is chasing the wolf."
Back to Top
tare View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tare Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Srpanj 2012 at 23:33
Originally posted by alpinist alpinist wrote:

Po ovakvoj vrucini nije glupost, vec moranje.
Jedan lijecnik urolog mi je rekao da je najbolja mjera za stanje vode u organizmu boja mokrace. Tamna boja ukazuje na dehidraciju, nema veze osjecao žedj ili ne.
Mokraca mora biti svijetle,  blage žute boje- organizam je onda optimalno opskrbljen vodom.
Back to Top
alpinist View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote alpinist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Srpanj 2012 at 07:38
Originally posted by tare tare wrote:

Originally posted by alpinist alpinist wrote:

Po ovakvoj vrucini nije glupost, vec moranje.
Jedan lijecnik urolog mi je rekao da je najbolja mjera za stanje vode u organizmu boja mokrace. Tamna boja ukazuje na dehidraciju, nema veze osjecao žedj ili ne.
Mokraca mora biti svijetle,  blage žute boje- organizam je onda optimalno opskrbljen vodom.
samo što ta opcepoznata preporuka ne govori da se po ovakvoj vrucini mora piti 2L vode dnevno, nego opcenito, što je glupost. Naravno da ceš sada piti toliko, još ako treniraš i puno više od 2L. Ali opet, generalizirati da je to nešto što se mora svakodnevno je cista glupost.
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...

http://www.spk-strik.hr
Back to Top
SMAJLICA View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote SMAJLICA Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Srpanj 2012 at 18:13
Originally posted by GrannySmith GrannySmith wrote:

Sjecam se još danas da mi je trener prije 10 godina rekao da se pije da ne budeš žedan, a ne zato jer vec jesi žedan.   
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.