pilates lopta |
Post Reply |
Author | |
crvenokosa7
Viden/a u gymu Joined: 10 Kolovoz 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Kolovoz 2009 at 15:02 |
haj,
kupila sam nedavno pilates loptu (super povoljno za 80kn u emmezeti koga zanima ) ...uglavnom kupila sam je jer mi je super skakutati na njoj ispred TV-a a sad me zanima, jel netko zna neke dobre vježbe na toj lopti...ono tipa pet tibetanaca na lopti i postaneš super opušten i zgodan? :) i jel dobro na toj lopti sjediti u uredu ispred kompa? thanks |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
crvenokosa7
Viden/a u gymu Joined: 10 Kolovoz 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
zabolila me glava od samog pogleda....ipak cu samo skakutati na njoj hehe
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
kakav je to komentar. procitaj naslov foruma da znaš gdje si došla |
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
Leonora2102
Viden/a u gymu Joined: 30 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 101 |
Post Options
Thanks(0)
|
omg..... kakav pristup.....
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ok pristup je možda malo ali poanta je tocna...
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Prasica
Cita FAQ Joined: 19 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ta je lopta savršena za sjedenje pred kompom jer sjedeci na lopti, kralježnica se postavlja u ispravan položaj i samo u tom položaju možeš sjediti na njoj, svaki drugi te tjera da sklizneš s lopte.
|
|
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
slažem se. i vec godinama je samo za to i koristim... i ponekad se malo na njoj istežem |
|
realna
Cita FAQ Joined: 17 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
lopta je mrak....vjezbe za noge, zadnja loza pogotovo, leđa, trbg, guza...ma sve.. evo primjer http://www.youtube.com/watch?v=XohP5-Y4l9M poz.... |
|
Hope
Cita FAQ Joined: 29 Listopad 2009 Status: Offline Points: 36 |
Post Options
Thanks(0)
|
bok ljudi, molila bih jedan savjet- zna li netko dobar studio za vježbanje pilatesa, kolika je cijena, koja je nužna oprema.
hvala na pomoci :-) |
|
Rivers
Cita FAQ Joined: 19 Ožujak 2015 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pilates i vježbe s pilates loptom su odlične za kralježnicu, jačanje i elegantno oblikovanje tijela, zato što vježbe na pilates lopti utječu na stvaranje vretenastih mišića. Dovoljno je nabaviti pilates loptu za doma pa raditi par osnovnih vježbi kroz tjedan i već se vidjeti veliki napredak..
|
|
genijo
Cita FAQ Joined: 19 Svibanj 2015 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja obozavam da radim trbusnjake na toj lopti
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |