Piletina Havana (R) |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Travanj 2010 at 13:03 |
|
Piletina Havana
Savjeti za pripremu: Izmješamo sviježi kravlji sir, banane, sol, secer, nekoliko kapi limunovog soka. Nožem napravimo otvor kroz sredinu pilecih prsa i pomocu štrcaljke umetnemo nadjev. Prsa posolimo i pržimo u tavici na malo ulja i maslaca. U bechamel umak dodamo limunov sok, nekoliko režnjeva mandarina, vrlo malo temeljca od peradi, pustimo da se reducira i poslužimo uz piletinu. Za cetiri osobe : PILEcA PRSA ( BIJELO MESO ) 720 g ULJE 0.4 dcl MASLAC š0 g SOL 7 g NADJEV SVIJEŽI KRAVLJI SIR š60 g BANANE 80 g SOL š g šEcER š g LIMUNOV SOK 0.2 dcl UMAK BECHAMEL 2 dcl LIMUNOV SOK 0.2 dcl MANDARINE 9 reznjeva TEMELJAC OD PERADI 0.3 dcl Kuhar: Tomy Chef U slast! |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa i nije najzdravija opcija
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja mislim da je super, malo ste se previše ufurali, bez uvrede nema baš masti a ni previše šecera, puno proteina, što ceš više |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zoki jel ovo fino??
|
||
Strong is the new skinny.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dok san na masi bi sigurno ovo,i jeden ovakve stvari, ali za nekog ko je na definiciji ili oce smrsavit ovo je previse |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako nije? Kombinacija banana + piletina + svježi kravlji sir + sitno drugih dodataka - meni zvuci kao zdrava opcija. Nema riže, tjestenine, krumpira - uglavnom se bazira na bjelancevinama. Zmaj, ti si kuvar... daj nam neke recepte.. |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Izgleda jako fino - kušaj i javi hehe. Preuzeo sam recept, djeluje zdravo i proteinski - taman za nas FITovce.. |
||
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
ide unutra ulje,maslo,beshamel to mogu izdvojit ka nezdrave opcije pogotovo za nas na definiciji.e sad beshamel ti se sastoji od masla,mlika i brasna.jel sad jasnije na sta san mislija da nije bas najzdravija opcija sta ne znaci da se nemoze s vrimena na vrime jest, jeli. a sta se tice mojih recepata nije bas da su za fitovce,pa jedino da o piletini pisen a to svi sve znaju,ali eto napisat cu nesto ovih dana pa sta bude |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Udio bechamela se može smanjiti ili izbaciti i ubaciti neka zdravija opcija. Meni se ovo ne cini prekaloricno - pogotovo ako je za rucak i slijedi trening. Slobodno dodaj koji recept, postoji š00š varijanta jela s piletinom. |
||
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
bice nesto ovih dana valjda
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
probat cu ja umjesto bechamela s jogurtom i bez limunovog soka (da ne bude prekiselo) pa javim dojmove
|
||
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
nemoj bez limunovog soka,jer to poboljsa okus i nece bit prekiselo s malo limuna neboj se
|
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma znam ali jogurt je ionako kiselkast i bez njega pa sam zato mislila. ali ipak si ti strucnjak
|
||
|
||
lady_namine
Viden/a u gymu Joined: 29 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
behamel mozes napraviti sa zelatinom i mondaminom.
dodas malo mondamina i zelatinu i eto ga! onda mozes dalje doradivati taj sos sa bijelim lukom,kojekakvim travama,ono svako po svom ukusu |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |