Piletina s limunom i crvenim paprom (R) |
Post Reply |
Author | |
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Svibanj 2010 at 11:17 |
SASTOJCI 500 g pilecih prsa š89; limuna (samo sok) 2 režnja cešnjaka š žlica maslinovog ulja 2 žlicice crvenog (rozog) papra sol za salatu š00 g rige (rikule) 5 Ršš; 6 rotkvica 5 Ršš; 6 sušenih rajcica maslinovo ulje sol papar POSTUPAK •Piletinu narežite po dužini na tanke filete. •U mužaru izmiješajte cešnjak, sol i crveni papar i dobro ih usitnite. •Dodajte im maslinovo ulje i sok limuna te sve promiješajte. •Ovom smjesom premažite piletinu i ostavite je marinirati barem sat vremena. •Grill tavu dobro zagrijte pa njoj (ja ne dodajem nikakvu masnocu) ispecite piletinu. •Po par minuta sa svake strane, da dobijete one prugice karakteristicne za stvari s roštilja. za salatu •Operite i ocistite rigu. •Rotkvice operite i narežite na tanke kolutice, a sušene rajcice nasjeckajte. •Sve sastojke izmiješajte pa ih zacinite maslinovim uljem, limunovim sokom i solju i paprom po ukusu. •Servirajte komade piletine uz salatu. Izvor |
|
Strong is the new skinny.
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
mljac!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, ovo je opako!
Piletina + salata kombinacija .. uvijek dobra za one koji paze na liniju! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni se isto cini mrak...
jeste naletili di na crveni papar? ja ga vidila samo u onom mixu raznobojnih, i naravno da je njega unutra svega par zrna... |
|
|
|
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
..............
Edited by opasni |
|
mrtav hladan
|
|
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
što si izbrisa post?? hahahah zbog paprike?
|
|
|
|
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
da, brzinski sam procitao pa sam posli tek skuzio da nije paprika vec... pa da ne kvarim topic,,,moj bad
|
|
mrtav hladan
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |