Piletina sa šparogama i rajcicama (R) |
Post Reply |
Author | |
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Travanj 2010 at 09:33 |
Za 2 osobe:
500 g pileceg filea š6 šparoga š6 cherry rajcica Ružmarin Kopar Majcina dušica Peršin Maslinovo ulje Prošek ili bijelo vino Par kapi limunova soka Sol i papar š) Pecnicu ugrijte na 200°C. 2) šparogama odstranite donji tvrdi dio, a cherry rajcice razrežite na pola. 3) U jednu zdjelu stavite pileci file, rajcice, šparoge, pospite željenom kolicinom zacina, dodajte malo maslinova ulja i prošeka/bijelog vina i par kapi limunova soka. 4) Posolite i popaprite pa sve dobro izmiješajte 5) Uzmite komad aluminijske folije pa u njega stavite prvo povrce pa zatim pileca prsa preko i sve prelijte mješainom ulja i vina. Zamotajte foliju tako da na vrhu ostane cca 5 cm otvora i tako sve zajedno stavite u pleh. 6) Pecite 30-40 min. PS: Možete gotovo jelo preliti i s Acetom balsamicom. Edited by chaxy |
|
Strong is the new skinny.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zvuci veoma ukusno - definitivno se ovo treba probati!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
Modificirani recept Jamiea Olivera sa jednog domaceg bloga.
PS: hvala za fejs |
|
Strong is the new skinny.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ee chaxy zauzimas face sad
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
a nisam ni morala svoju sliku staviti
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
lady_namine
Viden/a u gymu Joined: 29 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
|
ili sparogama oguliti nozem za guljenje donji dio i skupiti sparoge u buket.
isti ucvrstit gumom za tegle i onu tvrdu stranu stavit u kljucalu vodu na 2-3 minute! eto vam strucni recept za savrseno pripremanje sparoga bez da pola zavrsi u kanti za smece! u starije sparoge mozete dodati malo mlijeka i sirceta dok se kuvaju i sigurno nece ostati "drvenaste"! recept cu da probam ovih dana,sezona sparoga je pocela |
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
amlo mi je ovo nejasno... kako ce se onda meki dio skuhati? i zašto sam 2-3 min ako šparogama treba cca š0 min da se skuhaju ( i to onom mekanom dijelu) inace, hvala za savjet, cula sam ja za to ali sam prelijena za napravit ga |
|
Strong is the new skinny.
|
|
lady_namine
Viden/a u gymu Joined: 29 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa mislila sam da 2-3 minute kuvas samo donji dio,pa onda nastavis dalje sa kuvanjem.
ako ih kuvas prekratko,donji dio ostane drvenast,ako predugo,gornji dio se raspadne. zato ig prije pokupis fino u buket i povezes gumicom i onda kuvas samo donju polovicu sparoga,nakon 2-3 minute skines gumicu i nastavis dalje da ih kuvas citave. ili ako ih vec stavljas u rernu u neki sos,onda skuvas malo samo taj donji dio,a ostatak se onda ispece u rerni bez da se raspadne |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |