Pitanjce |
Post Reply |
Author | |
sones333
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2017 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Kolovoz 2017 at 13:15 |
Pozz svima, imam 30 god, 192 cm visok , 84 kg tezak. i malo sam skini fat stavit cu link za sliku na kraju. Pa me zanima da li moram samo derat cardio da maknem te masne naslage , pogotovo po prsima i trbuhu il da normalno vjezbam ( utezi, sprave,sklekovi etc.) . I znam malo me muci prehrana, ne hranim se previse zdravo, ajde izbjegavam grickalice al dosta jedem pohanog ( problem ili)
Hvala!! P.S Evo slike http://imgur.com/a/HPdYN |
|
Elephatn777
Cita FAQ Joined: 09 Kolovoz 2017 Location: Zagreb Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav,
u ni u kojem slucaju ne izbacuj kardio ali neka nebude jedini vid treninga. Ukoliko povecas misice a salo se ne istopi samo ce vise doci do izrazaja posebno bokovi i prsa.. Zato deri kardio ali i trening snage. Pohano je veliki problem...puno losih masnoca...to izbaci i izbaci prevelike kolicine UH. Baziraj se na piletini puretini od mesa + tu i tamo moze i crveno meso (nije striktno zabranjeno :) ) posni sir i tuna....prilozi po volji naravno ne pomfri nego neko kuhano povrce itd...imas dost o tome na forumu.. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |