Pitanjce |
Post Reply | Page <1 345 |
Author | |
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
A-a, obrnuto - prvo poradi na dobrom osjećaju pa će to i izgled popratiti...još jednom, vjeruj mi kad ti to kažem.. very, very important Lijepo bejb, to je to... ..mett i svi...eto vidiš Bathory koliko nas je na istoj strani, valjda znamo što govorimo Puno ćeš lijepih stvari u životu propustiti ako se ne naučiš voljeti.
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Bathory
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2014 Status: Offline Points: 57 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možda sam stvarno malo previše opterećena time...i previše se uspoređujem s drugima.
|
|
Dobroga konja ljudi jasu,pa tako i dobrog covjeka!
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvi korak je shvaćanje Kažem ti, meni je opuštanje u vezi svega toga donijelo najviše rezultata ;)
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
filip_myself
Cita FAQ Joined: 10 Veljaca 2014 Location: Sesvete Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
Čini mi se da dosta pucaš na perfekcionizam, što ti vjerojatno, tj sigurno neće donijeti ništa dobro ga. 10kg je previše, 2,3 još ajde ali nekak mi se čini kao da ti netko nabija komplekse da si "debela" (lol) I da moraš smršaviti ili pak previše po Internet vidiš fotokopirane cure koje zapravo imaju 20kg s krevetom pa želiš izgledati kao one. Sve je to zapravo u glavi i pokušaj sama sebi dokazati da ne trebaš skidati tolike kile, a k tome to ti i ostali članovi foruma govore.
|
|
Live your life be free, you know you can have it all
|
|
Post Reply | Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |