pitanje u vezi posnog sira |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bi ga uzima, domaci sir bolji nego posni, ima više masti ali ako ga navecer jedes ka p+m obrok nema stete
|
|
tortica
Viden/a u gymu Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 264 |
Post Options
Thanks(0)
|
uzet cu cim uspijem do tržnice
|
|
I najduži put pocinje prvim korakom
|
|
diinnoo
Viden/a u gymu Joined: 02 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 143 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni jedan seljak donosi svaki vikend dvije kile 100% domaceg mladog sira. Pitam ga ja kolko ima masti, kaže nema tu ni 2-3 grama, od cega bi ja pavlaku pravio. Uglavnom sve sto se može,svaki gram masti iz njega "seljak" iscjedi.
|
|
Onoga trena kada pocneš razmišljati što ceš uraditi ako izgubiš, vec si izgubio.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nekad san i ja razmišlja da je bolji posni iz ducana, danas razmisljan da je bolji domaci sir
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
domaci je bolji, ja uzimam od jedne bake i stisne ga maksimalno, sad sam poceo i domace kiselo mlijeko kupovat
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ionako ga jedem navecer, šta me briga koliko masti ima :D
|
|
tortica
Viden/a u gymu Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 264 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
I najduži put pocinje prvim korakom
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |