pitanje vezano za whey |
Post Reply |
Author | |
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Srpanj 2014 at 15:28 |
Zanima me koristi li itko whey iz dm-a ili nekih ljekarni? Jer mislim da ću kupiti jedno pakiranje, a moji doma kažu da bi radije tako kupili, nego preko interneta jer je kao sigurnije. I ima li manjih pakiranja, tako da cijena bude manja barem prividno :)
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa mislim da ti je jeftiniji my protein koliko sam skotnao..a odličan je :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala :)
|
|
never-give-up
Post Options
Thanks(0)
|
može mišljenje o ovome
i ovome mislim naručiti nešto od toga, ne želim odmah veliko pakiranje jer mi je prvi put, a i ne mogu sad davati više novca, ovaj gold whey je duplo skuplji, pa ima li velike razlike u kvaliteti? ako može da mi netko brzo odgovori, jer piše ako naručim gold whey u roku od 4 sata, da šalju danas Edited by never-give-up - 23 Srpanj 2014 at 11:12 |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naša preporuka je Gold Whey Protein od Weidera jer je daleko kvalitetniji proizvod od Essential Whey-a. Gold Whey Protein sadrži 80 g proteina na 100 g proizvoda, dok Essential Whey sadrži tek 60 g proteina na 100 g proizvoda. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
never-give-up
Post Options
Thanks(0)
|
Zahvaljujem na odgovoru :)
Naručen je |
|
never-give-up
Post Options
Thanks(0)
|
Dobila sam ga jučer :)
Planiram ga uzimat 1 dnevno, nakon treninga (nekih 1 i 30 min traje) Jel bolje s mlijekom ili vodom? I je li bitna količina tekućine? Nemam mjericu, planiram stavljati 1 i pol veliku žlicu, to bi bilo 20-ak g ja mislim. Ne želim baš pretjerivati |
|
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
S wheyom nemres pretjerati. Ja ga uzimam s vodom. Btw - drugi put uzmi myprotein impact whey, isto je 80% koncentrat ko i taj Weider, ali je puno jeftinji.
|
|
never-give-up
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala:)
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sa svačim se može pretjerati, a s tim pogotovo. Kome vjerujete, onima koji od toga imaju interes? 1-2 mjerice dnevno uvrh glave, ja bih ga čak ostavljala eventualno samo nakon treninga (ako nismo u mogućnosti pojesti nešto drugo duže vremena) ili za praktični obrok tokom dana, kad nam je to najlakše nosivo i najbrže za "spremit." Bolje je jesti konkretnu hranu. Voda ili mlijeko je stvar osobnog izbora, u pogledu planiranog cjelodnevnog unosa i omjera hrane, reakcije na mlijeko, preferencija što se okusa tiče itd.....ukoliko se radi o nekom međuobroku, radje bi ga popila s čašom mlijeka nego samog. Ili sa jogurtom/svježim sirom. Ili dodala uz njega nešto drugo. Isto tako, količinu tekućine prilagođavaš sebi - ako voliš malo gušće i ako ti je okus tako bolji, probaj sa 2 dcl...ako je pregusto dodaj više tekućine. 1 i po žlica bi trebalo bit ok mada količina praha po tim žlicama može varirati, ovisno o veličini žlice i koliko toga zgrabimo. Tu posebno žene znaju štedjeti Ako imaš vagu, izvaži jednom pa se dalje vodi od oka.... |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
never-give-up
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala puno :) taman odgovor kakav sam trazila
Znaci mogu ga slobodno s tekucim jogurtom piti? Jer mi odgovara puno vise nego mlijeko. Mislim uzeti 1 dnevno, nakon treninga, ne bas veliku kolicinu. Preferiram hranu u pravom smislu |
|
fittgirl123
Cita FAQ Joined: 30 Ožujak 2019 Location: ?ibenik Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav, na ketogenoj dijeti sam plus trening 5 puta tjedno. Radim sprave i s utezima, te se trudim setati sto vise + 20 minuta cardio na traci. Zanima me mogu li koristit Whey protein nakon treninga, a da uspjesno provedem keto dijetu, tj da me ne uzbaci iz ketoze. Zensko sam, visoka 175 cm i 67 kg. Cilj mi je smesaviti na 60 kg i dobiti misice. Unaprijed hvala
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |