Pitanje za cure - abdukcija |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||||
patsy
Cita FAQ Joined: 08 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Travanj 2011 at 21:21 |
|||
Da li radite abdukciju na masini?
U mojoj teretani nema sprava za abdukciju tako da je neradim, mogla bi je radit na cross spravi ali u pravilu mi se i ne da bas. Jesu li dovoljni cucnjevi i iskoraci u svim varijantama? |
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Naravno da da. Po meni su te spravice glupost i treba ih zakonom zabranit :D
|
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ahahahaha.... zašto? obrazloži ;) |
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Zato što nisu prirodni pokreti i nema ih potrebe radit. Pokreti na spravama su određeni putanjom sprave i to mi se ni malo ne sviđa. Plus što je iz pokreta na spravama izbacen rad stabilizatora, a ja sam uvijek za opciju da ako vec treniram s utezima i jacam tijelo da ga jacam na taj nacin da od treninga u teretani imam neke koristi i u stvarnom životu, znaci, funkcionalni treninzi s prirodnim pokretima. što se tice simetrije tijela i pogađanja određenog dijela npr. butine, varirajte stav nogu na cucnjevima i pogodit cete kompletne noge a da ne morate gubit vrijeme na spravama ;) |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Dalila cilja na to da za sve postoji vrijeme... pa i sprave budu korisne kor rehabilitacije recimo.. no ti si mislio na trening zdravog pojedinca.
I pokreti na spravama jesu prirodni, naravno |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pa ne bih se baš složio |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
patsy
Cita FAQ Joined: 08 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ipak me zanima sta cure kazu....
Nikad nisam vidila da muski radi abdukciju . Nijedan nece rec da je to bitno. |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Nisam mislio na to da se u prirodi prakticki ikad radi izolorana flexija bilo cega, ali je dio jednog složenijeg pokreta... i samim time nije "neznam kako napreirodan" no necemo se raspravljati oko semantike.. šalio sam se.. pravilnije ih nazvati neprirodnim nego prirodnim, u pravu si |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|||
E pa upravo o tome govorim, tijelo u prirodi djeluje kao sklop i obavlja određene pokrete kao sklop, u jako rijetkim slucajevima radi izolirano jedan mišic, stoga smatram da se tijelo treba trenirati na taj nacin da se u određenom pokretu ukljuci što više mišica, znaci stimulacija pokreta koji se koriste i u normalnom životu |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|||
potpisujem, naravno :) |
||||
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Da, lakše je sjest na mašinu, širit noge i brbljat s kolegicom preko puta (koja btw skuplja noge) i onda se samo zamijeniti, nego uzet buce u ruke pa radit iskorake, stavit šipku na leđa na raditi cucnjeve...
e cure... sve bi imale cvrsto dupe i noge a ne bi se potrudile |
||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma još bolje da je tako, manje gužve oko bucica i stalka za cucnjeve tak da mogu delat na miru |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pa onda prestani koristiti iste bucice kao cure |
||||
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
je u pravu si, al opet s druge strane ne bi se požalio da mi tak koja upadne pa da podijelimo cucanj |
||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ili da joj prispotaš pri cucnju |
||||
||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma sve je to super, al tih sat vremena u teretani me ne zanimaju ni cure ni guzice ni ništa šta ima puno estogena. Samo ja i metalna ljubimica natrpana plocama |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |