pitanje za moderatore |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Author | |
caba ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cini mi se da nema nista od ove ideje.
|
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
![]() |
|
Ive_ri ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
I meni se tako cini
U zadnje vrijeme mozda 3-4 forumasa redovito dolaze i sve je manje novih tema, gotovo ih i nema, trebalo bi nesto dodat ili promijenit da se privuce vise ljudi, tj. vise aktivnih korisnika |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Otvorena je tema gdje je omoguceno postavljanje slika forumasa:
https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=344& PN=š&TPN=š ![]() |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
Ive_ri ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Svaka cast , majstori, samo tako nastavite dalje, evo napokon nesto novo, sad ce se vjerojatno i forumasi malo vise zainteresirati kad ima neceg novog
|
|
![]() |
|
just_a_girl ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
pa da
![]() |
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
nazalost , s naglaskom na forumasi , nijedna cura nije sliku stavila ![]() |
|
![]() |
|
A valjda oce, znas da se cure uvijek nesto srame
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
cekaju malo toplije dane da se pokazu u preplanulom izdanju
![]() |
|
![]() |
|
E, vidis vidis ima nesto i u tome
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
crystal planet ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
haha
![]() pa.. istina. preplanulo svi izgledamo bolje... ![]() al mislim da nije u tom stvar... na ovom forumu ima sigurno vise forumasa nego forumasica, tako da... cim krene jedna, i ostale ce stavit slike. ukljucujuci i mene ![]() hm.. mislim da bi ovom forumu, odnosno cijeloj stranici dobro dosao novi dizajn, malo promjene... |
|
![]() |
|
just_a_girl ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
eto sad mogu i te ostale
![]() |
|
![]() |
|
crystal planet ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
hm... razmislit cemo
![]() |
|
![]() |
|
Ajde, ajde kad je mogla just_a_girl i theia mozete i vi druge
|
|
![]() |
|
tako je.. ajd.. ak sam ja mogla prva stavit..
|
|
![]() |
|
Ajde cure, pa cemo napravit izbor miss foruma
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |