pitanje za moderatore |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
cini mi se da nema nista od ove ideje.
|
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
I meni se tako cini
U zadnje vrijeme mozda 3-4 forumasa redovito dolaze i sve je manje novih tema, gotovo ih i nema, trebalo bi nesto dodat ili promijenit da se privuce vise ljudi, tj. vise aktivnih korisnika |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Otvorena je tema gdje je omoguceno postavljanje slika forumasa:
https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=344& PN=š&TPN=š |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast , majstori, samo tako nastavite dalje, evo napokon nesto novo, sad ce se vjerojatno i forumasi malo vise zainteresirati kad ima neceg novog
|
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa da
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
nazalost , s naglaskom na forumasi , nijedna cura nije sliku stavila |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
A valjda oce, znas da se cure uvijek nesto srame
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
cekaju malo toplije dane da se pokazu u preplanulom izdanju
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
E, vidis vidis ima nesto i u tome
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
haha
pa.. istina. preplanulo svi izgledamo bolje... al mislim da nije u tom stvar... na ovom forumu ima sigurno vise forumasa nego forumasica, tako da... cim krene jedna, i ostale ce stavit slike. ukljucujuci i mene hm.. mislim da bi ovom forumu, odnosno cijeloj stranici dobro dosao novi dizajn, malo promjene... |
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
eto sad mogu i te ostale
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
hm... razmislit cemo
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Ajde, ajde kad je mogla just_a_girl i theia mozete i vi druge
|
|
just_a_girl
Post Options
Thanks(0)
|
tako je.. ajd.. ak sam ja mogla prva stavit..
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Ajde cure, pa cemo napravit izbor miss foruma
|
|
crystal planet
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |