pitanje za moderatore |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
moze ja chu sigurno bit prva.. odozada, naravno..
lol.. zasto bas miss , zas ne mistera? vas ionako vec puno sliku stavilo
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
DOBRO--- Mozemo glasati- moj izbor, pet best djevojaka bi ovako isao.... š.just_a_girl 2.theia 3.prazno 4.prazno 5.prazno o ukusima nemozemo raspravljati......just-a-girl vrijeme je da malo smanjis taj pesimizam....... |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja necu jos glasat dok ne budu ispunjena jos tri mjesta (ovo 3. , 4. i 5. )
A i to cemo stavit u drugu temu, a ne u ovoj pitanja za moderatore |
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
eee emilio mal su ti se brojke pomjesale..
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
E ,mislim da mu se nisu pomijesale, imas dolje i objasnjenje
Stvarno, moras malo smanjit taj pesimizam |
|
just_a_girl
Post Options
Thanks(0)
|
aha
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
predlazem neke sankcije za kaleš3 , decko je otvorio preko š0 tema u krivim podforumima , pretjerao je u svemu gdje je mogao , a ocito da moje prijateljske opomene ne vrijede
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kaleš3 je vec par puta opomenut.
Otvaranja suvisnih tema s njegove strane vise nece biti. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
megy
Cita FAQ Joined: 14 Studeni 2009 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo jedna kritikica, gym Yellow dot u Rijeci (kod vas na popisu fitness centara)ne postoji vec godinama, barem ne na Martinkovicu.
Imali su super dva terena za squash, sve je bilo novo i uredno, baš šteta. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ok. Editirati cemo popis. No frx! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |