Pitanje za muskarce? |
Post Reply |
Author | |
Body_And_Mind
Viden/a u gymu Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Srpanj 2007 at 12:25 |
cesto vani susrecem u razgovoru s muskarcima rijec atletski gradjena..e sad pitanje je- što vi podrazumijevate pod atletski gradjenu zenu,jer svatko to percipira cini mi se drugacije pa je pod atletski strpano svasta..dajte me prosvjetlite..
|
|
exploziv
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 114 |
Post Options
Thanks(0)
|
to znaci da se na curi vidi da vjezba, ja osobno ne koristim taj izraz jer tako mogu skomentirati samo curu koja je fakat gadna ali eto obukla se za trcanje u tajice, cvrste noge zategnuta guza i trbuh....pa ajd da joj bar neki komentar pozitivni dam
eto |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
bas ne koristim taj izraz |
|
Body_And_Mind
Viden/a u gymu Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eto,vidim i ovdi su drugacija shvacanja atletskog..al svejedno bas me zanimalo..
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |