pitanje |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
neboj se neces doc ovakva od wheya
|
|||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
mislio sam na pojmove "proteini", "steroidi" i slicno.. nabildanost je, dakako, subjektivna stvar. moguce da polako postajem bigoreksican, ali recimo dogodilo mi se da su mi neke cure rekle stvari kao "nemoj više trenirati, pretjerat ceš.." a ja onako, aham... da... pa ja sam sebi mal u ogledalu! |
|||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
hehe.. pa ja imam oko 95 kg.. pa se sebi cinim tanak |
|||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||||
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
hmmm i moj ti je savijet da pripazis da ne pretijeras jer se to vecini cura ne svida... lijepo je kad je decko misicav ali nije lijepo ako je premisicav... ali mislim da ce se zenski dio ekipe pobrinut za to da ne pretijeras kad ces slike objavljivat davor23- kaj ti nisu malo premisicave? Edited by *Tina* |
|||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ma ja mislim da bih komotno mogao, rame uz rame s Thornom, Davorom i Illyjem, i na terapiju za muskularnu dismorfiju!
|
|||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ili prevedeno - picolovac look ala tanke nožice, jaka prsa i biceps, te vidljiv ribež od trbušnjaka.
|
|||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ali si lijepo pojasnio.. bas to.. noge nitko ni ne gleda... cackalice, a gore nek bude rambo |
|||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
meni ide na zivce kad likovi u teretani pricaju o bildanju ka da su popili pamet cilog svita,a trening nogu odradi jednom misecno ili cak ni to
|
|||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ma to je žena covjece moja građa je dušu dala za ovako nešto hehe...ne znam, meni cure ok izgledaju, pogotovo ova 3. koja je izašla, broj 6 :) cak su mi i preNEnabildane :))) nit ruku, nit trbuha nema, bzvz :))
...ja gledam Edited by Gym_girl |
|||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||||
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
i ja gledam |
|||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ako trenira samo zbog toga da se svidi curama, onda treba pripaziti, ako mu to nije jedini razlog.. onda neka se prepusti, teško da ce natural završiti pre nabildan, vjeruj |
|||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |