Plan prehrane, treninga i suplementacija. |
Post Reply |
Author | |
nutricionist
Cita FAQ Joined: 05 Rujan 2013 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Rujan 2013 at 22:37 |
Pozdrav svima, evo mog planiranog prehrane, treninga i suplementacije.
Molim samo od iskusnih osoba mišljenje. Hvala :) Prehrana: 7h 100g zobenih+jogurt+pola mjerice wheya (15g) 8-12h posao 10:30h riža+3 cijela (kuhana) jaja i neko povrce 12h trening 13h PWM Whey+glukoza+bcaa+kreatin. 15h rucak pašta+meso+salata 17-21h posao 18h sendvic sa šunkom i jogurt 21h vecera tunjevina+pašta ili neka druga kombinacija ugljikohidrata i proteina. 22h 250g posnog sira i malo oraha I sve u svemu, pit puno vode! Suplementacija: Ovako.. Radim fizicki naporan posao i treba mi nešto jeb*** dobro za oporavak, zato sam uzeo BCAA. Centravit Riblje ulje NUTREND WHEY CORE 100, 2250gUSN CREATINE MONOHYDRATE, 750g gratisOLIMP CARBONOX, 4000gUSN BCAA POWER PUNCH, 400gOLIMP AAKG XPLODE prašak, 440gNeznam da li sam izabrao dobar Pre-workout proizvod ili da uzmem nešto drugo. Trening: Ponedjeljak : Prsa i Triceps Utorak : Odmor Srijeda : Ledja i Biceps Cetvrtak : Odmor Petak : Noge, ramena, trbuh. Subota : Odmor Nedjelja : Odmor 1 Prsa: Bench press Kosi potisak bucicama Kontra koso razvlacenje Triceps: Opružanje s cela (ravna šipka) Kick back 2 Ledja: Zgibovi Veslanje u pretklonu Ledjna ekstenzija Biceps: Pregib stojeci sa bucicama Scotov pregib 3 Noge: Stražnji cucanj Mrtvo dizanje na ravne noge Penjanje na klupu (gluteus) Podizanje na prste sa utegom Ramena: Potisak sa šipkom iza glave Veslanje sa šipkom stojeci Odrucenje bucicama u pretklonu sjedeci Trbuh: Dizanje nogu Pretklon trupa |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
trening program je s ove stranice - program za mišicnu masu ili tako nešto slicno se zove?
ono što trebaš napisati ako želiš komentare je i broj serija, broj ponavljanja po seriji i kilažu koju dižeš Prehrana se meni cini dobro složena, ali tu ima puno boljih od mene u tome. Sretno i pozz |
|
nutricionist
Cita FAQ Joined: 05 Rujan 2013 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako je, program za povecanje mišicne mase.
Za kilažu još neznam jer cu tek pocet, nego mislim 3 x 10 svaku vježbu. Hvala :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |