Planovi za more? |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Onda se negdje sigurno vidimo! Ja sam trenutno u Splitu. Da, da, kupam se, hvatam boju i uzivam!! Na Zrcu sam od š5.7. na festivalu JEEEE!!! Hehe... A kasnije Pirovac, Primosten, Vodice... A joooj, ma svugdje! Edited by Theia |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ljudi gdje su vam Drava i osjecka "Kopika" u toj prici?
|
|||
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Posto ne idem na more,drava i kopika ce mi biti drugi dom
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Planiram i ja otic ove god s curom negdje na more, uzet si tjedan dana bez posla, teretane, faksa ionak nema iza š5.7. i doslovno uživat! Do tada kopika i gym
Prošle god bio s frendovima na 2 mjesta i nije bilo loše E sad, ove god je drukcije jel tak da me zanima jel zna netko neka jeftinija odredišta, cijena smještaja, kakve su plaže, šta ima od ponude u mjestu itd. citam!! |
|||
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
yes |
|||
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|||
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja sam isto na festivalu, i još kasnije 30. na buurenu i 5.8. na tiestu... ma joj to zrce... |
|||
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|||
tina90
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja sam prošli tjedan obišla mostar, međugorje, makarsku,
gradac i dubrovnik! za ljetovanje nemam još isplanirano ništa, al' znam da ce biti nešta mirno, opuštajuce, bez previše lumpovanja! dakle, ništa od zrca, bube u makarskoj ili tako neceg,cisti odmor! uz to, možda, ako se ekipica složi...u budimpeštu ili na exit u Novi Sad! onako...za viked na neku dobru partyanu! Edited by tina90 |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hm....i ovo ce biti trece ljeto bez nekog konkretnog ljetovanja...otkad roditelji ne financiraju je krizovito....;) Treba isfinancirati sve edukacije i svašta nešto....a biti ce bolje iduce ljeto.... Možda se uspijem zaletiti koji vikend na Pag ili do Crikvenice... Malo do Pule...i Novigrada.... ali na neki duži period...ništa od toga...
No...idem u London u š2 mj kako stvari zasad stoje..pa me to tješi... |
|||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vodiceeeeeeeeee
|
|||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Upravo dosao s mora (iz Istre)...bio š0 dana...bilo super...odmorio se od svega.
Za mjesec dana idem opet na š0ak dana. |
|||
aurora
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
kao i tri godine unatrag i ove sam na Zrcu . Kad ti nešto odgovara cemu mijenjati . nisam tip za puste otoke pa mi ovakav godišnji najbolje odgovara. vidimo se
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da malo osvježimo temu jer još uvijek ne znam kamo bih na more..
Zna li netko gdje ima jeftinijih nocenja za 2 osobe? Nikakvi posebni uvjeti, da ima prometnih linija do tog mjesta, bar neki veci trgovacki lanac i da plaža nije baš bogu iza nogu od apartmana, sobe itd. |
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Preporucam Makarsku rivijeru-Makarska,Podgora, Brist, pogotovo Gradac. To su sve gradici/mista tik uz obalu, do svih se dolazi s magistrale, a nema presjedanja(ako se ide busom) jer svaki autobus koji vozi do Dubrovnika ce ti stat na ulazu u misto gori na magistrali. Apartmana ima na svakom koraku, a triba vidit i hotele more bit su snizili cijene jer je kriza.
Doli su se sve utaborili Konzumi i Studenci, tako da je barem š veci market uvik na raspolaganju. Nadam se da ce bit od pomoci ova kratka turisticka reklama. |
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
vjerujem da hoce |
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Drago mi je cuti. Pozdrav
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja idem u Brist sa svojima, za š0 dana! što mogu ocekivati, ima li mlađe ekipe ili cu morati penzionerski - prženje na plaži i tu i tamo koji trening Gdje izaci? |
|||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |