Ples i fitness na šipci by Ingrid Jerak |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
IngridPoleDance
Cita FAQ Joined: 10 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Studeni 2010 at 01:54 |
Evo me opet poslije dužeg izbivanja .
Želim obavijestiti zainteresirane za ples i fitness na šipci da sam pocela držati treninge i u Zagrebu. Za sada je to samo subotom i to u Fitness centru Reforma, Savska š20. Pristup je individualan, po 2 osobe na šipku i 4 su šipke u dvorani. Imam 2 licence za instruktoricu plesa i fitnessa na šipci. Ako nekoga zanima može mi se javiti mailom na [email protected] Pozdrav svima! |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kakav je interes u Zagrebu za ples i fitness na šipci?
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
IngridPoleDance
Post Options
Thanks(0)
|
Sve je veci interes ne samo u Zagrebu nego i u cijeloj Hrvatskoj za ples i fitness na šipci kao oblik sportsko-plesnog treninga. Buduci da ja radim školski, tj primjenjujem znanje koje sam stekla polažuci ispite za trenericu plesa i fitnessa na šipci polaznice su zadovoljne i vesele se svojim postignucima.
Trenutno imam grupu pocetnica i grupu naprednih cura, a od slijedece radionice (20.šš.) pocinjemo s pripremama za veliku produkciju koja ce biti u veljaci 20šš. u HNK Zadar. Svi koji žele nauciti ili povecati svoje znanje plesa na šipci su dobrodošli! Pozivam i decke da probaju jer je trening na šipci prilagođen i njima |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da mi je to vidjeti... kako se decki vitlaju oko šipke.. |
|
|
|
IngridPoleDance
Post Options
Thanks(0)
|
Zoki dođi ti , budi prvi i podijeli svoje iskustvo ovdje
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da Zoki, ajde pa nam javi . Jel se pleše u grupi sa curama na štangi? kakv je dress code muškima? oni nemoraju štikle imat? Edited by The Phoenix |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam radije za bodyweight vježbe, nisam za ples na šipci.. Ali slike s prvog treninga u Zagrebu možeš postaviti ovdje.. |
|
|
|
IngridPoleDance
Post Options
Thanks(0)
|
Phoenix, nitko ne vježba u štiklama, nego bosi ili u papucicama.štikle koristimo ponekad samo za nastupe jer ne bih baš rekla da je zdarvo za kralježnicu vježbati u štiklama. Nas miješane muško ženske grupe ne bi smetale ako ne bi tebe, a dress code je kao i u teretani: trenirka i majica. Kasnije je bolje imati kratke hlace. Ništa komplicirano kao što vidiš . Pozivam i tebe da dođeš i probaš.
|
|
IngridPoleDance
Post Options
Thanks(0)
|
Zoki stavit ce slike s radionice , a do tada evo ti link pa pogledaj kako to rade decki:
http://www.youtube.com/watch?v=hVsvz6DuKEI |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
WOW |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
IngridPoleDance
Post Options
Thanks(0)
|
Slažem se Iluvatar
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Da, zaista momci svašta izvode - tko ce prvi od FITovaca ovo probati? Thorn, kako bi ti baratao po šipci? |
|
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
da mi je vidit zokija kako pokusava ovako nesto i onda se ubije ko pi... i svi plijescu i umiru od smija.
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ovo nikad ne bi ni pokušavao.. Mogao bi ti ha? Ovo je fino utrenirano, i treba vremena da se ovako nešto izvede.. Edited by Zoki |
|
|
|
IngridPoleDance
Post Options
Thanks(0)
|
Onda ima li koji od vas da je dovoljno hrabar za ovako nešto?
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hahahah koje izazivanje. Za ovo treba dosta hrabrosti, kad se cure bave time sigurno ima onak pogleda i primisli, a kaj tek da ko decko veliš da plešeš na štangi.
Jedino bi curama u grupi bio egzotika |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |