plivanje |
Post Reply |
Author | |
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Svibanj 2008 at 13:18 |
da li bi plivanje natašte od oko ih bio dobar jutarnji kardio i "blitz krieg" za zadnje masne naslage? ili ogromni katabolizam?
Na moru baš i nemam vremena a ni volje vježbati,pa stoga da jutarnji "kupanac" dobro iskoristim i priuštim si koji sladoled! |
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slobodno, bez straha Još da ja imam gdje provest takav kardio bio bih presretan |
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
koliko bi trebao trajati takav kardio? isto sat vremena ko brzi hod ili manje?
|
|
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
koliko možeš izdržat,mislim da nebi trebala mjeriti u minutu! ja sam planirala laganije,onaj uobicajeni stil dok se razbuđujem cca šh,još hodanje do plaže tamo i natrag-cca pola sata idealno! jedva cekam ljeto!
|
|
marttin
Cita FAQ Joined: 13 Ožujak 2007 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lijepo je sve to, no kad imaš trening kao ja ujutro u 7, pa se svaki dan moraš buditi u 6, malo fali da ti sve dop*zdi...;)...no dobro, sa godinama i to prijeđe u naviku...;)
|
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
Toliko da osjecaj "napora" bude jednak onome koji bi inace provela na tvrdoj podlozi, dakle hodanjem. Ako osjecaš veci zamor, slobodno može trajati i krace. |
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |