Plivanje-molim pomoc i savjet |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
marrtin
Viden/a u gymu Joined: 03 Travanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da imas u savjetima primjer prehrane za 7 dana. Pa se mozes i po tome malo ravnati. Whey mozes popiti odmah iza treninga, a za veceru pojedi nesto lagano, jogurt ili neko voce. I pij dosta tekucine.
|
|
bekica
Viden/a u gymu Joined: 21 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
da znam,mislila mozda nes posebno poslije plivanja,ono kaj ti jedes npr.
|
|
klokan
Viden/a u gymu Joined: 20 Travanj 2008 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bi spomenuo da postoji vise od ova 4 stila. Recimo ako zelis ojacati noge, trenirati noge postoje tehnike plivanja ili vjezbe koje ti to omogucuju. Recimo probaj plivat ledjno brod. Znaci, u polozaju si kao da plivas ledjno, osim sto su ti ruke iznad,tj ispred glave ispruzene i spojene. S rukama si cijelo vrijeme u tom polozaju, a s nogama plivas kao kad plivas ledjno. Recimo to ti je zgodan stil. |
|
marrtin
Viden/a u gymu Joined: 03 Travanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno da postoji puno vjezbi za plivanje, no mislim da to i nema previse koristi za ljude koji plivaju rekreativno. Naime, ne samo da nema koristi jer se te vjezbe moraju pravilno raditi, nego nekad cak izgleda i smijesno...jednom dok sam bio na treningu uocio sam jednog muskarca u bazenu koji je (doslovno) plivao 25 metara samo noge sa rukama naprijed ni manje ni vise nego dobrih 3 minute...(sto je neopisivio sporo ako jedan plivac to pliva š5-ak sekundi)...tako da - drzite se onoga sto znate. ;) naravno, savjet je dobar i oni koji su vjestiji slobodno neka se koriste i tim ostalim stvarima...dapace...;) |
|
kristina2002
Cita FAQ Joined: 17 Travanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moja preporuka i svi fitnes savjeti i plivanje ( meeni jee puuuno pommoooglo) na web stranici www.skolaplivanja.webs.com
Edited by kristina2002 |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |