New Posts New Posts RSS Feed - Plivanje-molim pomoc i savjet
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Plivanje-molim pomoc i savjet

Post Reply Post Reply Page  <12
Author
marrtin View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote marrtin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Travanj 2008 at 20:42
 Mislim da imas u savjetima primjer prehrane za 7 dana. Pa se mozes i po tome malo ravnati. Whey mozes popiti odmah iza treninga, a za veceru pojedi nesto lagano, jogurt ili neko voce. I pij dosta tekucine.
Back to Top
bekica View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bekica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Travanj 2008 at 23:05
da znam,mislila mozda nes posebno poslije plivanja,ono kaj ti jedes npr.
Back to Top
klokan View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote klokan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Travanj 2008 at 18:46
Originally posted by jedna_mala jedna_mala wrote:

koliko plivanje utjece na ucvrscivanje tijela, ali guze noga i trbuha i skidanje celulita?  koji je najbolji stil za to?

Ja bi spomenuo da postoji vise od ova 4 stila. Recimo ako zelis ojacati noge, trenirati noge postoje tehnike plivanja ili vjezbe koje ti to omogucuju. Recimo probaj plivat ledjno brod. Znaci, u polozaju si kao da plivas ledjno, osim sto su ti ruke iznad,tj ispred glave ispruzene i spojene. S rukama si cijelo vrijeme u tom polozaju, a s nogama plivas kao kad plivas ledjno. Recimo to ti je zgodan stil.
Back to Top
marrtin View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote marrtin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Travanj 2008 at 20:57

Naravno da postoji puno vjezbi za plivanje, no mislim da to i nema previse koristi za ljude koji plivaju rekreativno. Naime, ne samo da nema koristi jer se te vjezbe moraju pravilno raditi, nego nekad cak izgleda i smijesno...jednom dok sam bio na treningu uocio sam jednog muskarca u bazenu koji je (doslovno) plivao 25 metara samo noge sa rukama naprijed ni manje ni vise nego dobrih 3 minute...(sto je neopisivio sporo ako jedan plivac to pliva š5-ak sekundi)...tako da - drzite se onoga sto znate. ;)

naravno, savjet je dobar i oni koji su vjestiji slobodno neka se koriste i tim ostalim stvarima...dapace...;)

Back to Top
kristina2002 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kristina2002 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Travanj 2011 at 18:01
  Moja preporuka i svi fitnes savjeti i plivanje ( meeni jee puuuno pommoooglo) na web stranici  www.skolaplivanja.webs.com

Edited by kristina2002
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.