PMS ispovjedaššš;nica - girls ššš;nly ;) |
Post Reply ![]() |
Page <1234 12> |
Author | |||
dianna ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ena 300 cucnjeva ??? jesi u pmsu vec
![]() |
|||
![]() |
|||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
||
@Lega, ne srami se, znamo kako ti je, mi cemo ti pomoc da predvladaš to teško razdoblje Ena, krecem i ja sa insanityem soon |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
![]() |
|||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
||
ne osjecam se debelo, samo sam ti se htio smijati ![]() |
|||
![]() |
|||
dianna ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
||
c muški šiiiiiccc odavde
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
||
sad se osjecam kao oni novajlije koji pitaju jel traubenzucker kvalitetan protein, pa ga Lega i Thorn pošalju u pM...
![]() |
|||
![]() |
|||
ena:))) ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
||
imam snage ko konj... valjda od te silne hrane koju sakrkam ... negdje energija mora izac :))) jos sam juce radila sa manjim težinama (š0kg) , zato sam i zaredala 3x30 tri puta... inace kad radim sa kilazama tipa 20 (30) kg radim po š00-š50 cucnjeva.. frik ![]() Edited by ena:))) |
|||
![]() |
|||
||
ufff svaka ti cast , ja bi se raskljokala kolko sam duga i široka, a bome sam duuuugaaaa
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Ann ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
||
Aaah, pa ja sam zakasnila.
![]() Opet se sad penjem na svoju planinu, vidim pozitivno i jasno i svemoguca sam. ![]() Zar nije nevjerojatno koliko hormoni utjecu na našu osobnost? Brrrr... zastrašujuce. |
|||
![]() |
|||
ena:))) ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
||
zastrašujuce... da... evo ja se upravo zastrašujem keksima
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
||
idemo dalje... kome treba bacit konop? |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
![]() |
|||
Ann ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Nema ljepšeg od rodnog kraja
|
|||
![]() |
|||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
||
Decko, ne sekiraj se...Budeš ti naucio, još si mlad ![]() ![]() ![]() A Thorn se još uvijek nije izjasnio kojim povodom se javio u GIRLS ONLY topic ![]() |
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Pere me estrogen i dobrota valjda |
|||
![]() |
|||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
||
Ili ti je žao što i ti nemaš PMS.... ;) |
|||
![]() |
|||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
||
Evo inace...samo da kažem....ovo mi je najgori PMS ikadaaaaa..... Danas sam na poslu skoro pa se rasplakala iz gluposti totalne...vec su mi suze navrle na oci bile... ;) I plakala sam na neki film tipa neka Noina arka ili tako nešto.... a ja sam od onih koja nikada nije plakala ni na kakav film i smješno mi je to bilo....wtf..... uglavnom...jedvaaaa cekam da ovo prođe...a i svi oko mene....;)
Evo...cak mi se ni ne jede ništa...ono..i ove obroke koje imam si uštimavam kad cu jest...a ne jer sam gladna (što je za mene totalno cudo).... a ni slatko me ne pere.... (to je super).... jedino sam nakon treninga življa..... ;) I šta je ovo...sve smo u isto vrijeme u PMS-u....sem Ann ;) |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |