PMS ispovjedaššš;nica - girls ššš;nly ;) |
Post Reply | Page <12345 12> |
Author | |
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
A dalila moja, to zapravo tak slatko sve zvuci.
Ja sam skužila da je jako važno da se opustim da to sve prestane. Zapravo je moj veliki problem što ne volim tu svoju žensku placljivu stranu, a njoj kao da treba da je se pusti da postoji, pa da ode. Paradoksalno. Budite dobre prema sebi ovih dana. Napunite si kadu, stavite neku dobru mirisnu sol, svjecice okolo, mjuzu neku u kupaonu i prisjetite se svega na što ste ponosne kod sebe. :))) To ženica u nama treba ovih dana. Tetošenje, maženje i paženje. I od drugih, ali još važnije od nas samih. |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
upravo sam na ulazu u stan "ukrala" cvijece iz vrta....bilo mi je tako lijepo... ;)
Ma ja nisam znala prije da to imam.... ;) tu stranu... ;) i ja ju ne volim isto ... ;) |
|
janja
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvo da pohvalim novootvorenu temu E sad ja imam dva pms na mjesec tako da ja nikako da izdržim mjesec dana a da jedem normalno Katastrofa totalna,i samo pucam po šavovima kad krene:"Mama kupi mi nešto slatko!!!" Za mene ce biti uspjeh ako mjesec dana izdržim onako fino po pravilnoj prehrani.Možda ce mi se neki smijat ali za pocetak mi je cilj da punih mjesec dana izdržim s pravilnom prehranom,ali nažalost samo me obeshrabruje to sve skupa i teško mi je.Gymka podhitno ta mineralna i RI da ti se izjadam malo
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
2 na mjesec? Ja sa jednim ovako izgledam trenutno Nema frke janja, gym interventna je spremna Istina da je i meni potreban netko da me lupa po tikvi zadnje dane al ajde, pogurat cemo se nekako |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja se riješila....i to bez nekih grijeha...sa puno treninga... ;)
BTW. imam još upalu leđnih mišica.....boliiiii Jedva cekam opet šipku...... |
|
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ah, PMS... Predivne li stvari, zar ne?
Uglavnom, kada me uhvati... A uhvati me TOcNO tjedan dana prije nego li trebam dobiti - luda sam, doslovno. Osjecam se kao nekakav psycho, jer mijenjam raspoloženja užasno, ždere mi se samo slatko i mogla bi živjeti na cokoladi, sve ostalo mi je bljutavo itd. itd. I onda nek mi netko kaže da je PMS izmišljotina... Pih. Da bar. Onda bi se nekako i mogla boriti protiv toga, hehe. Inace, da li se i vama događa da kada jedete neku hranu dok ste u PMS-u (npr. cokoladu) da je fenomenalnog okusa, a kad PMS prestane (meni redovito prestaje sa prvim danom što dobijem) cokolada više nema taj isti, fenomenalni okus... Meni se to stalno događa i stvarno mi je cudno, pa me zanima da li još netko ima slicnih iskustava? |
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
baaaaaaaaaaaa... osjecam da cu uskoro ic po slag u ducan.. nooooooooouuu helllp... a tako mi je tjedan bio discipliniran... i sad vraziji pms.... imam potrebu ic nesto kupit.. bilo sta, kremu za ruke, sampon, u dm.. trošit... zadovoljit... mrzim to |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Isuse, Ena!!!!!!!!
(jucer sam ostavila u dmu 700 kn).... i danas sam stajala pred policom s cokoladama kontemplirajuci... na kraju nisam kupila, ali eto.. pred-pms je krenuo i meni |
|
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam danas jako u pms-u .. jako.. i neznam sta da bas mi je festa u glaaaaviiii
Edited by ena:))) |
|
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
:)))))))))
Sad se mazi i pazi. Onda prođe brže. I lakše nekako. |
|
Post Options
Thanks(0)
|
ovako cu se mazit i pazit :) hihiihihiihihi
|
|
Post Options
Thanks(0)
|
danas me strah...
|
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajde draga, daj si oduška, mazni malu coksicu i to je to... ja se bome ne patim tako cvaknem nešto ( dobro to je kod mene onda raspašoj al štaš... dozvolim si
|
|
Post Options
Thanks(0)
|
ma kao da si ja ne dozvolim... samo je to malo precesto i
preobilno.. nisam ti ja tip za ''kockicu'' cokolade... ili sve il ništa... zato sam sad bila do ducana - kupila sam onaj puding novi neki vanilija burbon.. pa cu si napjavit... |
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
ee ti si definitivno ko ja ne mogu jedan red cokolade, vec cijelu tablu i ne stajem dok sve ne slistim, isto tako i sa svime drugim... imam preobilne obroke
|
|
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Post Reply | Page <12345 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |