PMS prejedanje |
Post Reply | Page <1234 5> |
Author | ||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jadnicak mali!!! |
||
givenchy
Viden/a u gymu Joined: 15 Rujan 2007 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jaoooo, kad mene uhvati PMS - nuttela je jedini lijek :DD
^^ |
||
krijesnica
Viden/a u gymu Joined: 14 Rujan 2007 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Cula sam da sumece od magnezija pomazu u pms-u. Probala sam, i ne znam da li je to bilo zato, ali bila sam manje razdrazljiva i manje mi se papalo slatko, tako da je moj dragi bio mirniji pokraj mene - nisam ga imala na nisanu cijelo vrijeme. Ne znam, probajte pa javite kako je bilo. Uhhh, sad sam se sjetila Nutelle sa vrucim palacinkama.... |
||
Life is like a box of chocolate. U never know what U R gonna get.
|
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Istina. I ja sam probala, ne toliko zbog pms-a, nego zbog bolova koje znam imati prvi dan menstruacije. I zbilja su pomogle. Ublazile su mi donekle pms, ali i bolove, sto mi je puno vaznije. Napadi za slatkim nisu nestali, ali manje sam napuhnuta prije menge, grcevi su blazi, traju krace i opcenito se bolje osjecam u to doba. Prvi put kad sam ih pila isto nisam bila sigurna da je od toga, ali nakon par mjeseci sam skuzila da nema od cega drugog bit. Preporucam curama koje imaju problema s nadutosti i grcevima! (mg opcenito smanjuje grceve misica) Dobre su od natural wealtha, ali skupe ko vrag. Jeftinija verzija su das gesunde plus od dm-a (sumece ili pastile za zvakanje). |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahaa... ma nije...on to rado podjeli sa tetom....;) |
||
mala
Viden/a u gymu Joined: 28 Ožujak 2007 Location: Cyprus Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sada cu zvucati cudno, ali ja zaista nikada nisam osjetila pms. Jedino sto osjetim par dana prije sto dobijem da mi se trbuh napuhne i da sam puna plinova i da sve sto pojedem izbacim za par sati. nemam nikakvu specijalnu potrebu za hranom, niti osjetim da mi hormoni lude. Jel' to vama cudno? Meni je, jer zaista sve zene oko mene vriste kad je u pitanju pms... |
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svakako si u manjini, ali nije cudno, zasto bi bilo. Budi sretna, blago tebi! |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A joooooooooj, pa ti ni ne znas sta propustas!! Ja ti dosta vremena provodim sama tako da sam poprilicno upoznata sa svojim tijelom. Hm.... znas kad u ovulaciji osjetim kad mi putuje jajna stanica.... Cudno skroz. Tako da ti ni ne moram pricati kako dozivljavam pms! Uh! |
||
petra
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja totalno podrzavam pms prejedanje...i kao sto je netko rekao: Imamo opravdanje i to dobro Nista se nece dogoditi od extra hrane kroz par dana...
|
||
Signorina
Post Options
Thanks(0)
|
|
citam jucer besplatni 24sata i pri kraju clanak "Zbogom, PMS". Uglavnom je o nekoj novoj kontracepcijskoj superpiluli, no izmedju ostalog na temu PMS-a kazu da 2 tjedna (?!) prije menstruacije treba izbjegavati:
- crveno meso - mlijecne proizvode - kofein - secer - alkohol - cokoladu - tamne cajeve - slanu hranu Bolje da su taj odlomak premjestili u rubriku vic dana, jer da se tog probam pridrzavati, morala bih se izvlaciti na neuracunljivost. |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
HAHAHA!!!! Pa ovo je prestrasno.... Kao da citam neke upute "kako sprijeciti rak", ne disati, ne jesti, ne kretati se..... |
||
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Theia sto kazes na Corny cokoladice tijekom PMS-a?
|
||
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
corny nije tako los, al kad ga malo proucim, vidim sve one tzv. zitarice doslovno oblozene sa secerom...
uopce mi se ne cini zdravim ni kvalitetnim, a svi to jedu tjeseci se da je bolje jest to neg cokoladu. ja bi prije cokoladu odabrala no, theia, ti vjerojatno bolje znas o tom... |
||
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
||
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ozbiljno???? Ode mi i posljednja nada ...
|
||
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a nisam ziher, al imam takav dojam. cini mi se vrlo nezdravo i preslatko.
|
||
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A mozes i otici na cevape neke;) bolje od cornia;) Meni je jednom jedan trener rekao da su cevapi bolji od slatkog;)))) hahahaaa
|
||
Post Reply | Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |