Pocetak bavljenja fitnessom,pomoc? |
Post Reply |
Author | |
Ljemon
Cita FAQ Joined: 10 Studeni 2015 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Svibanj 2016 at 17:05 |
Pozz svima 😀
Imam pitanja pa ko ina dobre volje dati savijet rado cu poslusati Prije sam se bavio sportom,boksom konkretnije,nakon toga smrsao sam 20 kg i nisam 2god trenirao,imao sam 173 cm i 48 kg. Ima mjesec i pol odlucio sam svemu stati na kraj i poceti se baviti fitnessom,pronasao sam novu ljubav! Svo dotadasnje znanje o treninzima i prehrani sam iskoristio i dobio sam 7kg cistih misica,znaci bez sala,nadalje idalje sam mrsav ali napredujem. Svo to moje znanje kao da je u vodu propalo,mozda je tako i bolje haha 😝 Zelim steci kompletno novo znanje o sportu tocnije fitnessu,znam da su ove promjene vrlo velike i znacajne te da treba mnogo vremena da se isklesa pravo sportako,fitness tijelo,volio bih da svi vi koji imate znanja i iskustva da mi ponudite koji dobar savijet kako pojacati snagu,izdrzljivost i sve ukupnu lijepu figuru fitness izgleda. Hvalaaa mnogo 👍 |
|
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
Definitivno kalorijskim suficitom, hranom bogatom mikro i makro profilom, adekvatnim treningom i odmorom/snom...
|
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |