Podijelite svoja iskustva o proizvodima! |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Veljaca 2013 at 13:42 |
Zanima nas što mislite o proizvodima koje ste kupili na našem web shopu! Jeste li zadovoljni kupnjom ili ne, da li je proizvod kvalitetan i što mislite o njemu... rado cemo poslušati Vaša mišljenja. Kupon za popust od 20% osvaja 50 nasumicno odabranih mišljenja. Podijelite svoja iskustva na linku: Samo na linku možete napisati svoja mišljenja jer tamo obradjujemo podatke.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
J san zadovoljan proizvodima i uslugon, osin jedne male zamjerke na MVP proteinima od 4,5 kg nepise rok trajanja, a na kazeinu koji san kupija piše ali je taman na tom mistu bilo izderano pa se nevidi, na kreatinu je bilo kako triba, ali bez obzira sve je to ok i kupovat cu ponovo sigurno
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Drago mi je da si zadovoljan proizvodima i našom uslugom. Slobodno napiši svoje dojmove za proizvode pojedinacno na linku gdje provodimo anketu.
|
|
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisan to ni vidija do sad, super, kad je izvlacenje?
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
U srijedu.
|
|
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
A šta da kažem , ovaj portal mi promijenio život za 180 stupnjeva. Proizvodi su super i nemam zamjerki :D.
Ja imam sad neki popust od 5 %, ako dobijem popust jel to onda 25 % ?
|
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja redovno kupujem kod vas,zanima me kako i ja mogu dobit popust? to jos nisam vidio :)
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
Kad si u top 10 fitovaca imaš 10 posto popusta, za 5 posto neznan nek brle rece to |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Aha kupio sam 5 ili 6 proizvoda pa imam taj popust od 5%
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Nema zbrajanja popusta, popust od 20% je ionako puno. Sve dobitnike cemo obavijestiti na e-mail.
|
|
|
|
adatar
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam kupio vise od toga,ubrajam li se i ja? kako moguto vidjet?negdje na profilu? kako doc u top 10? zaslugama na forumu ili kupnjom? hvala :)
|
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
https://www.fitness.com.hr/blog_top_fit.aspx nisan siguran ali mislin da je to
|
|
adatar
Post Options
Thanks(0)
|
ej hvala pogledat cu to
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Malo smo otišli u offtopic. Samo Top 10 FITovaca ima pravo na trajno 10% popusta. To je ova lista: https://www.fitness.com.hr/blog_top_fit.aspx?filter=all Faktori da bi došli na tu listu: 1. Aktivnost na blogu 2. Aktivnost na forumu
|
|
|
|
mario86
Cita FAQ Joined: 20 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zadovoljan sam sa kupljenim proizvodom (Pro whey 3g od MVP-a). Što se tice usluge i dostave stvarno svaka cast. Proizvod je prakticki doletio do Slavonije, jer sam oko 10 sati dobio mail da je poslano, a oko 12 je vec bio kod mene
|
|
adatar
Post Options
Thanks(0)
|
jeli bilo izvlacenje? :)
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |