Podijelite svoja iskustva o proizvodima! |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sutra cemo poslati e-mail svim dobitnicima koje smo izvukli random.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ekipa, isprika.... nisam stigao danas poslati obavijest na e-mail svim dobitnicima, danas (subota) cu to uciniti.
|
|
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nadan se da cu dobit taj mail
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Ha, cuj, sve ovisi kako si prema meni i glavnim moderatorima... Šalim se! Biti ce random izvlacenje!
|
|
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hahaha, ma znan dont worry
|
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jooj ja sam tek sad ovo procitala i poslala sam podatke i recenzije kupljenih proizvoda na link...nadam se da i ja ulazim u krug za izvlacenje
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Poslali smo e-mail svim dobitnicima!
|
|
|
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo da se pohvalim,ja sam dobitnik :D odmah sam narucio dva proizvoda.
e sad me zanima ako ko vidi ovo ako ne nema veze,narucio slcajno chocolate brownies a htio bi orango mango ili mokachino :p ,je moguce promijenit narudzbu? okus :p |
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
Lipo iznenadjenje sad kad san sinca mail, past ce uskoro priko soma kuna narudžba jeee
|
|
adatar
Post Options
Thanks(0)
|
jeli ovo samo za jednu narudzbu ? ili do kraja roka koji imamo ovaj popust?
nije da sam nezahvalan,jako sam zahvalan,ovo je velik popust :) hvala puno |
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko san svatija za iducu narudžbu
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Tako je, popust možete iskoristiti za 1 narudžbu do kraja 2. mjeseca.
Adatar, ako želiš promijeniti okus ili nešto u narudžbi, pošalji mi samo na email ([email protected]) tvoje ime i prezime i o kojem se proizvodu radi pa cemo promijeniti.
|
|
|
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobila sam i jaaaaaa!!!!!!
Zoki znaci jedna narudžba do kraja mjeseca ali u toj narudžbi može biti više proizvoda??
EDIT: Postoje li obrocna placanja Americanom(2-3 rate)?? Edited by bebolina - 10 Veljaca 2013 at 12:53 |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
da se i ja pohvalim :)
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
Pari mi se da nas više od 50 nije ni bilo u izvlacenju
|
|
adatar
Post Options
Thanks(0)
|
ma nisu sviaktivni na forumu,ja mislim da fitness broj jedan po prodaji suplemenata online,forum nije bas atraktivan,ima bug nemozes uload avatar,bijela pozadina bode oci,nezanimljive i malo sekcija,sve to tjera ljude,al web shop vam je vrhunski dizajniran ;)
|
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |