Podijelite svoja iskustva o proizvodima! |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Neznan meni ova bilo narancasta boja odgovara jedino se slazen da ima bugova dosta i možda napravit redizajn podforuma
|
||
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slažem se, jako je puno clanova a možda 10% ih je aktivo, treba ti neki savjet, a odgovor dobiješ za 4-5 dana ...(ili ga ne dobiješ)...šteta! Po meni to je najveca boljka ovog foruma... Edited by bebolina - 11 Veljaca 2013 at 14:05 |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nebi se baš slozija da triba toliko puno cekat na odgovore kad je svakodnevno nejo tu, eventualbo ako neko nezna odgovor ili je postavljeno glupo stoputa prozvakano pitanje
Bebolina zašto se mali više ne ukljucus ti recimi? |
||
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A šta ja znam, onda ja valjda postavljam glupa pitanja na koja ili ne dobijem odg ili sa zakažnjenjem... Jako dugo bila sam neaktivna, niti sam vježbala, niti pazila na prehranu, katastrofa, tako da nisam ni dolazila na forum....eto sad sam mjesec dana opet aktivna...ipak ljeto je tu :D |
||
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
moguce da sutra dobim paket :D ,iako imam wheya doma,uvijek volim kad dodje novi paket
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja iman u zalici trwnutno još oko 7kg wheya tako da cu vjerojatno sad 5kg kazeina narucit
|
||
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zmaju dali ti pripremaš zalihe u slucaju rata ili kakve katastrofe? |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tako je, 1 narudzba do kraja mjeseca, moze biti vise proizvoda u toj narudzbi. Ako si procitala pravila, kupon vrijedi samo za oblike placanja virmanom ili pouzecem. Popust je velik i ne mozemo si dopustiti jos troskove karticara.
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Btw. ekipa, pripazite na offtopic u ovoj temi.
Chat tema je za raspravu o forumu, ekipi i sl.
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
Maa nee nego san ima popust pa zato, a sad ce mi i kazeina zafalit iman možda još 1,5 kg |
||
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jucer mi se frajer naslonio na zvono (na visokom katu zivim) da bi mi ostavio papiric da nisam bio dostupan doma,iako sam mu otvarao vrata i cuje se otvaranje vrata zvuk,nije htio doc gore,nego mu bilo lakse meni ostavit papiric,danas sam nazvao oversees i rekao im,ma dosta mi vise,jedan put me trazio da dodjem na stadion po paket,pa jeee,ako neces radit,budi kuci
|
||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |