podrav |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Posted: 24 Kolovoz 2011 at 00:12 |
Zašto dalila, vidiš da je hot topic
Ma banirat ce se sama u roku dan-dva... Medostedo, da ti odgovorim na mudro pitanje što se biroa tice - radila sam sve godine studiranja dušo draga prije biroa i stavljala na stranu za ono što mi je najbitnije, a ne trošila lovu uzalud uokolo - jel ti to šta govori? S obzirom da bi trebala biti neki primjer ovdje i smirivati ovakve situacije, a i inace nisam konfliktna osoba - jednostavno se micem od ovakvih kao što si ti - suzdržat cu se od daljnjih komentara i pozdravit te u miru. Sretno i jedna napomena - ovako neceš dogurati daleko...al to je vec tvoj problem. p.s. zakljucavam temu, nigdje ne vodi osim u daljnje sukobe koji nemaju smisla.. Edited by Gym_girl |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |