pocetak, predstavljanje, vježbe... |
Post Reply |
Author | |
zivotopisac
Cita FAQ Joined: 16 Ožujak 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Ožujak 2011 at 22:15 |
Bok svima
(procitao sam FAQ) Prvo - specifikacije: š9šcm i 7škg, mislim da je vec otprilike jasno u cemu je problem. Odlucio sam eto malo poraditi na tom odnosu, a opet ne se samo našopati nego dobiti i mišice (kad je bal nek je maskembal, jel ) I eto tako pojavih se ja u teretani i dobijem vježbe koje bih trebao raditi. Planiram ici 5x puta, a imam 3 grupe vježbi: š. noge i ramena 2. prsa i bicepsi 3. leđa i tricepsi E sad bi meni bilo jako drago da netko malo pogleda koje to vježbe ja radim i da eventualno malo prokomentira je li to ok. Naravno da nemam pojma kako se vecina tih sprava zove pa cu pokušati opisati. NOGE: š. (3xš5) na onoj stolici na koju sjednem, zakacim noge ispod i ispravljajuci noge podižem uteg 2. (3xš5) kad ležim potrbuške i podižem uteg nogama 3. (dok ide) neka strašna na kojoj treniram listove tako što sjednem na stolicu, stavim nešto na koljena i onda to podižem stajuci na prste RAMENA: š. (3xš5) imam osjecaj da bi se ova mogla zvati leptir, ali možda sam u krivu: u sjedecem položaju uhvatim nešto s lijeve i desne strane i spajam ispred sebe. Jako popularna stvar, stalno je vidim na televiziji. 2. (3xš5) slicno tome, samo što ne spajam prema naprijed nego odgurujem prema gore. 3. (3xš5) ispruženu ruku s utegom od 5kg dižem ispod sebe i spuštam 4. (3xš5) ispruženu ruku s utegom dižem sa strane i spuštam (uzemem onaj od 2.5kg, a uzeo bih i manji kad bi ga bilo jer ni s ovim to ne uspijem izvesti do kraja) PRSA: š. (3xš5) e ovo se zove bench, to znam 2. (3xš5) isto neki bench, samo ne ležim skroz vodoravno nego pod kutom 3. receno mi je da tu mogu ponoviti i onog "leptira" od ramena BICEPSI: e ovo me malo brine jer sam zapravo dobio samo š vježbu - stojim pred ogledalom (kao za poticaj) i podižem ruku po ruku na nacin da je gore zgrcena u laktu, a dole skroz ispružena. Isto 3xš5 sa 5kg. LEĐA: š. (3xš5) veslanje 2. (3xš5) sjedim i odozgo povlacim šipku da mi dođe iza vrata 3. (3xš5 ili koliko ide) ono kao obrnuti trbušnjaci TRICEPSI: š. (3xš5) stojim na nogama, uhvatim šipku koja je ispred mene i spuštam je dole dok ne ispravim ruke 2. (3xš5) isto to samo što pri spuštanju raširim ruke I rekao mi je da svaki dan radim trbušnjake i ono slicno njima kad se na laktovima podignem i dižem noge. Još jedna stvar koja me je iznenadila je to koliko sam zapravo slab . cisto mi je neugodno doci nakon nekog godzile na bench, poskidati sve njegove utege sa šipke i donijeti moj mali od 2.5 ili 5kg, ovisno o tome je li deblja ili tanja šipka. Pa me zanima i koliko brzo prosjecan covjek može doci na razinu da zauvijek zaboravi utege od 2.5kg ili, zamislite srece moje, dođe do 7? Edited by zivotopisac |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao!
Baci pogled ovdje: https://www.fitness.com.hr/vjezbe/video.aspx pa pokušaj naci vježbe koje radiš |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |