poceti živjeti zdravo |
Post Reply | Page <12345 12> |
Author | ||
airin
Viden/a u gymu Joined: 07 Listopad 2013 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Umjesto javne ide nacine, to je tako kad mob piše :-D
|
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovo je ok ja bih eventualno dodala u dorucak bar 2 snite integralnog i jos neki protein- imas danas moj dorucak sa razenim, marmeladom i sirom papogledaj u Pokazite sta jedete.. Ili mozes buduci da nemas whey na ovaj svoj dorucak dodati bar 2,3 kuhana bjelanjka radi proteina kojih manjka tu, to ti je mozda nekih 50ak kcal vise a rjesila si problem s proteinima pa neces toliko brzo ogladnit i 5,6 badema za dorucak i da vidis Mo- kupi si zrnati sir, onaj u posudici i pojedi njega uz vocku Rucak- super možda eventualno 1 žlicica maslinovog na ovu rizu i brokulu jer ne znam koliko je junetina bila masna Junetinu kad pravim onda je dinstam na luku i malo maslinovog ili kokosovog ali je dugo treba pripremat pa je bas i ne pravim. Juhe ne jedem tako da ti tu nemogu pomoci. Znaci, radi faksa svakako trebas podebljat dorucak i MO1. Ujutro znaci bar 2 snite kruha, dodat jos proteina (jaja+ bjelanjci ili sir bar 200g)+ zdrave masti- npr. bademi ili kikirki ili orasi |
||
cookies are for pussies
|
||
airin
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aha, uredu, napraviti cu sve to
Kako mi se cini uskoro cu kupiti whay :-D Možda malo glupo pitanje ali kako kuhaš samo bjeljanjke? :$ |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne kuham samo bjelanjke kad kupim u tekucini bjelanjke onda ih pecem, ali ovako skuham cijelo jaje pa zumanjak ostavim za navece pa ga pojedem za veceru kad trebam masti. Zao mi bacat pa onda kupim bjelanjke u tekucini. Da, whey je praktican bas zbog ovakih stvari inace moras ili nosit meso ili sir ili bjelanjke |
||
cookies are for pussies
|
||
airin
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nikada cula za tako pakiranje bjeljanjaka, što dalje gledam prehranu pa to nema neke ekstra dijete samo se treba pravilno rasporediti namirnice i to ide, :)
Malo jeste teško bez slatkog ali nedam se ;) |
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
eto vec si skužila u cemu je poanta- u balansu kako vjezbanja tako i hrane. Nije cilj izgladnit tijelo nego mu osigurati sve nutrijente koji su mu potrebni kod zdravu hranu i kad mu to osiguras vratit ce ti stostruko |
||
cookies are for pussies
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne moraš uopce biti bez - voliš tamnu cokoladu? I možeš li stati na par kockica? Ne mora odmah biti savršeno (rijetko kad treba biti), vec si sad velike promjene uvela. Dopusti si neki gušt, u razumnim kolicinama (da je u skladu sa planiranim unosom kcal) jer ceš puknuti ovako.
Edited by Gym_girl - 10 Listopad 2013 at 23:49 |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
airin
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znaci mogu uzeti koju kockicu, kontam da ju trebam uzimati u prijepodnevnim satima? Super :) |
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja skoro svako jutro 5-10 g naribam na bilo sta sto jedem za dorucak
|
||
cookies are for pussies
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ja, svako jutro kockicu Možeš airin, lijepo uz dorucak i na miru si
|
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bez toga više ne mogu zamisliti pravi dorucak!
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
airin
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sada ste mi uljepšali vece :-D
Ništa sada odmah u krpe, :-D Od kada sam krenila sa zdravom prehranom u frižideru imam sam salata i zelenog povrca |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vidiš kako malo treba da bi bili happy - kockica cokolade Idem i ja u krpe, da što prije dodje jutro i dorucak, vjerujem da si i ti mislila na to Bravo
|
||
||
airin
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa da i ne, pošto mi je dizanje bilo u pola 6 bilo je lijepo oko sklopiti. |
||
airin
Post Options
Thanks(0)
|
|
Današnji dan je bio ok, ali bez cokolade, uzela sam si uz dorucak capucino,
Dorucak: 2 šnite integralnog kruha sa pekmezom i capucino sa mlijekom(stvarno nisam mogla još sir uz to) Mo jabuka i jogurt Rucak blitva(7listova) sa krompirom(200g) i oslic (150g) šnita integralnog kruha Mo sir 150g i 5-6 orasa Vecera: tuna sa salatom sa malo maslinovog ulja Cijeli dan popila sam oko litru vode i rad u vrtu 2h otprilike Htjela sam pitati na koji nacin da se mjerim da tako velim? Jer vidjela sam svašta na forumu pa me zanima tocno |
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako da se mjeriš? Ili hranu kako da mjeriš ? :D Ne kužim :P
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
Post Reply | Page <12345 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |