početnik u suplementaciji |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
I da, zaboravih, kak sam prije rekao nebus taj zadnji atom snage ili nekakav jaci trening odradila na racun kreatina, samo bi mogao pomoci u vezi hipertrofije......
Za taj zadnji atom snage i jaci trening ce ti jedino pomoci neki preworkout stimulans ili dupla jaka kava, no nekak sam misljenja da takva jaka stimulacija tim preworkoutima sa hrpom sranja unutra nije bas najzdravije rjesenje,jednostavno stalna stimulacija zivcanog sustava iznad trenutnih fizioloskih granica smatram da je nepotrebno opterecenje na srcano krvozilni sustav i hormonalni... A jednom navuces na njih i uvidis dodatnu motivaciju i energiju za trening onda poslje vise niti jedan trening bez toga nije bas tolko dobar
Edited by The Phoenix - 15 Kolovoz 2015 at 07:40 |
|
gabrijela
Cita FAQ Joined: 28 Rujan 2014 Status: Offline Points: 78 |
Post Options
Thanks(0)
|
zasada pauziram od kreatina..jucer sam ga popila prije treninga, nakon treninga nisam nista od toga pila vec sam pojela dva komada pecenog lososa. Osjećala sam se kao da cu svakog trenutka rodit, jedva sam hodala, popila malo sode bikarbone ali nije pomogla, mislila da cu morati uzeti analgetik ali na kraju zaspala..mislim da to ne bi smjelo biti tako, ako tijelo govori da nesto nije u redu onda nije.Bar ne za mene
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |