Pocetnik |
Post Reply | Page <1234 5> |
Author | |
jozotepsija
Cita FAQ Joined: 06 Kolovoz 2012 Location: Slavonski Brod Status: Offline Points: 70 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala :)
|
|
jozotepsija
Cita FAQ Joined: 06 Kolovoz 2012 Location: Slavonski Brod Status: Offline Points: 70 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo da se javim nakon 2 mj
Masa super napreduje Otprilike sam na 90+ kg sad Prehrana je otprilike: 250 g UH,200+ g P i masti su nisko trenutacno uzimam u PWM-u whey,kreatin,dekstrozu,glutamin,a uskoro i BCAA Zasad sam super zadovoljan Snage sam dosta dobio Trbuh ojacao,samo prema boljem ide :) Edited by jozotepsija - 27 Studeni 2013 at 01:55 |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo
drago mi je da si zadovoljan keep working |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajde odlicno! iduci put bar 10 cm+ u misicima ofkors
|
|
cookies are for pussies
|
|
jozotepsija
Post Options
Thanks(0)
|
Ruke su zasad 35-36 cm
Al idemo bar do 38 :D |
|
jozotepsija
Post Options
Thanks(0)
|
Kriticno stanje zadnjih par dana
Uopce ne jedem kako treba,preskacem obroke Unosim previše masti premalo proteina Jedem necisto,gluposti,spavam cijeli dan,odem u gym navecer i opet zaspem Šta da radim :/? |
|
Juice031
Cita FAQ Joined: 04 Studeni 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 68 |
Post Options
Thanks(0)
|
Burajz imao sam isti problem,a i poceo sam isto kao i ti samo manje kila ali bio visok 180cm i 85 kila ,probudim se svaki dan u 12,1 pojedem nes otreniram pojedem 3-4 obroka ali opet nije to to,najbolji savjet od mene barem je da se pocnes ustajat u 7 ,8 ujutro jel vjeruj mi to spavanje je cisto gubljenje vremena,osjecat ces se 100 puta bolje ces biti raspolozeniji i imat ces vise vremena za obavit stvari jesti kako treba,vjezbat kako treba i na kraju dana ces se osjecat brutalno zadovoljno i bit full spreman za sutrasnji dan pun pozitive opet :))
|
|
Stop sitting back,saying yea man that would be cool,i want to be this,i want to be that,GRAB YOUR f**kING NUTS AND BE IT !!!
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo ti je vrlo koristan savjet sa cime se slažem....Probaj vrijeme spavanja...i dužinu prilagoditi tijelu...takodjer ranije se buditi.... Puno kvalitetniji dan ceš imati.... tada ceš i moci regulirati prehranu..trneing..posao koji imaš....jer ovako ti je sve zbijeno...i zato ti se takve stvari dešavaju....manjak energije, jednostavno ne motiviran....
A dobro dodje ti kad kada taj period...zato kažem..bolje pojesti nešto kada baš želiš....što nije na tvom meniju....nego cekati odbijati i odjednom puknuti...i zatim glava završi u frižideru :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
jozotepsija
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala i mett i juice
Al ovak to sve izgleda Pošto sam još u školi,4.raz gm Ne znam koja mi je smjena gora U 1.mi se dogadja to da kad se vratim kuci,oko 1 moram otic spavat,inace ne funkcioniram Naviknut sam na tako i ne znam kako da to promjenim Bilo bi sve ok da je to 2-3 sata spavanja,ali kao na primjer zadnja 2 dana,ja spavam preko 12 sati Onda preskocim teretanu,jedem samo 2-3 puta I ucim ujutro tipa od 2 dok ne krenem u šk tj pola 7 Idem u gym uvijek oko 8 otprilike U 2.smjeni mi je problem jer poslije gyma zaspem,probudim se oko 1-2 budem budan do 4-5 i onda se ne mogu probudit ujutro Pa bude preskakanje dorucka Sva sreca što je škola gotova za 2 tj Ne mogu izdržat takav ritam |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisi naviknut nego ti nešto fali. Ocito, kad si toliko slab sa energijom. Možda se nebi bilo loše pozabavit nekim vitaminima/mineralima. S druge strane, po onom što si napisao, pitam se kako uopce dobivaš na masi sa 250g UH-a, +200g P i nešto malo masti......dodje li ti to sve do 2000 kcal uopce? Koliko je to malo masti? Nije ih dobro jesti premalo. A možda te i muci nešto pa je sve više na psihickoj bazi. U svakom slucaju, trgni se i preispitaj svoje želje i ciljeve - a onda i svoj jelovnik da vidiš što bi se tu još moglo bolje složit da si podmiriš sve što ti treba. Možda jednostavno jedeš nedovoljno i neuravnoteženo. I vjeruj mi, taj ritam kojeg imaš je tek pocetak, ni ne znaš kako ti je dobro sada |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
jozotepsija
Post Options
Thanks(0)
|
za m ne znam,ne racunam ih
Al ima preko 50 g Mislim da je prehrana ok Morat cu se trgnit jer želim napredovat,jednom možda i na neka natjecanja :) |
|
jozotepsija
Post Options
Thanks(0)
|
Evo danas prehrana
7.00 125 g riže(otprilike) +250 g piletine 13.00 100 g riže+100 g piletine+100 pilece slim&fit Trening oko 4 Prije treninga: 5 g creatina+5 g glutamina PWM: Mjerica i pol wheya+10 g glutamina+10 g creatina+50 g dekstroze I još cink,vitamin c i omega 18.00 50-100 g riže+200 g pilece delux 21.00 250-350 g milbona+šaka dvije badema ili oraha Btw danas mama pravi rižu za rucak Inace znaju bit zobene dorucak,a ostalo krumpir ili slicno I znam da fali medjuobrok izmedju prva dva obroka i da mi se usporava metbolizam ako ne jedem,ali tako mi odgovara :) |
|
jozotepsija
Post Options
Thanks(0)
|
Dodano još 40 UH svaki dan ujutro ili poslije treninga
Jel premalo: 80x8 bench press 100x8 cucanj za moju težinu 92 kg? |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
to su otkazi ili? |
|
cookies are for pussies
|
|
jozotepsija
Post Options
Thanks(0)
|
Otprilike
|
|
jozotepsija
Post Options
Thanks(0)
|
Šta mislite o prehrani tipa:
7.00 200g zobenih+whey 9.30 voce(nešto s malo kalorija) 13.00 100g riže+250 pilecih prsa 16.25(u školi) pola pakovanja rižinih krekera+150g pilece/purece deluxe Trening PWM:mjerica i pol wheya sa kreatinom,glutaminom i bcaa Poslije treninga:50g smedje riže+150g pilecih prsa Prije spavanja:250g posnog +50 -60g orašasth plodova ili žlica maslinovog ulja Edited by jozotepsija - 12 Prosinac 2013 at 23:07 |
|
Post Reply | Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |