Pocetnik |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | |
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
I što se dogadja sa težinom i formom? Tjedan dana je malo ali ipak i može bit dovoljno za neke sitne pomake, ovisi........ima li išta?
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
jozotepsija
Cita FAQ Joined: 06 Kolovoz 2012 Location: Slavonski Brod Status: Offline Points: 70 |
Post Options
Thanks(0)
|
Još 3-4 tj na 300 pa dižem opet :))
A ono,možda malo više snage ostalo je isto Kilaža i to Vidjet cemo za tj dana kako ce bit :D Edited by jozotepsija - 14 Prosinac 2013 at 13:02 |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kažem ti ja da ti je 300 premalo :) Ne cekaj mjesec dana, ako ni nakon 2 tjedna nema pomaka (mada bih ja vec sad digla pomalo) nemaš šta više gubit vrijeme.... |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
jozotepsija
Cita FAQ Joined: 06 Kolovoz 2012 Location: Slavonski Brod Status: Offline Points: 70 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajd dobro :D
Idemo na 350 onda :D |
|
jozotepsija
Post Options
Thanks(0)
|
Danas ide:
150 g zobenih+whey banana Trening Shake 50 g dekstroze mjerica i pol wheya glutamin creatin 500 g kuganog krumpira+250 g pilecih prsa 120 g riže+100g purece delux 30g orašastih +250g posnog Edited by jozotepsija - 14 Prosinac 2013 at 14:39 |
|
jozotepsija
Post Options
Thanks(0)
|
Zadnja 2 dana opet ne jedem
Na 2000kcal -.- U gymu nisam bio od subote U ned 2800kcal Hvala Bogu da krecu praznici pa mogu krenut jesj i trenirat kako treba :pd U planu uzimanje M-staka od animala |
|
jozotepsija
Post Options
Thanks(0)
|
Ubili me blagdani
Dobio sam malo u struku Radim prsa 2xtj a opet jedva napreduju Još 4-5 tj i napokon defka |
|
jozotepsija
Post Options
Thanks(0)
|
Htio sam pitat ako je meni TDEE 3257,je li za mene previše 3500 kcal
Pošto mi je ostalo još malo do kraja mase htio sam dici kalorije do maksimuma sad,ali opet jesi cisto Opet pitam za prehranu al eto,opet stoji haha Dorucak: zobene 100g+whey Medjuobrok: voce Rucak: riža 100 g + 250 g pil prsa+ mas ulje+salata Medjuobrok prije treninga : 50 g riže+pil./pur. šunka 100 g+salata ili : sendvic u raženom kruhu ako sam u školi sa salatom+pil./pur. šunkom 15 min prije treninga opet neko voce PWM: 50 g dex i mjerica i pol wheya Kruti obrok poslije treninga: 150 g riže+250 g pilecih prsa+salata Prije spavanja: 250 g posnog+mas ulje ili orašasi plodovi Po mom nekom racunu ovo ima oko 3300-3400 kcal Pojacati još ili je ovo ok? |
|
jozotepsija
Post Options
Thanks(0)
|
140x1 deadlift :)
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
si krenio na defku ili još vrijedi pitanje odozgor za masu ? |
|
cookies are for pussies
|
|
jozotepsija
Post Options
Thanks(0)
|
Još 2tj mase i napokon rezanjee :D
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
i kako si napredovao? koliko si dobio?
|
|
cookies are for pussies
|
|
jozotepsija
Post Options
Thanks(0)
|
Otprilike oko 93,94 sad imam
Krenuo sam s 88,87 Bilo je malo stalo,al sad opet sve ide super :D |
|
jozotepsija
Post Options
Thanks(0)
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlično :) !!!
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
jozotepsija
Post Options
Thanks(0)
|
hvala :D
gledam sad tebe zasto defka u tak rano?
|
|
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |