(Početnik)Mršavljenje i teretana |
Post Reply | Page <12345 10> |
Author | |
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je vecera u 23 :)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
anel89
Viden/a u gymu Joined: 27 Prosinac 2014 Location: xxxx Status: Offline Points: 110 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
A na defki sam :)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zadnjih godinu i pol, nakon svakog treninga slijedi večera, tamo negdje oko 21:30. Kalorijski otprilike jednaka doručku i ručku.
|
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja često večeram u 9, a ako večeram ranije oko 6:30 / 7 onda ubacim još navečer prije spavanja nešto. Pa nemam problema nikakvih
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja imam zadnji obrok sporootpuštajuće proteine, 30 minuta prije spavanja. uvijek.
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
Ygritte
Cita FAQ Joined: 20 Listopad 2014 Location: Zg Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je zadnji obrok oko 21h...pa tko bi izdržao od 18h do jutra bez hrane!?
I zašto,pobogu!? |
|
Tina22
Cita FAQ Joined: 22 Sijecanj 2015 Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
tijelo ne vidi koliko je sati., pa ako je "zadnji obrok" oko6-7, a ide se na spavanje oko11,ponoc definitvno se treba nesto ubaciti tom periodu.Naravno zdravo
|
|
The only bad workout is the one that you didnt do
|
|
Mujjke
Cita FAQ Joined: 14 Listopad 2014 Location: Zenica, Bosna i Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
|
Što se tiče te večere, ja imam posao preko interneta i svaku noć ostajem budan do 4 ujutro i radim.
Večera mi je u 00h i nemam nikakvih problema sa tim, vi jedite 6-7 sati prije spavanja, ja neću!!! |
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Potpisujem! Meni je potpuno suludo npr jesti u 18 sati, ići spavati u 23 i buditi se u 8! dakle, realno biti bez hrane 14 sati! |
|
Be healthy, be happy.
|
|
anel89
Viden/a u gymu Joined: 27 Prosinac 2014 Location: xxxx Status: Offline Points: 110 |
Post Options
Thanks(0)
|
nesto ubaciti da , ali vecerati ne :) I tijelo vidi koliko je sati , nije tacno da ne vidi , tijelo vidi i dan - noc i godisnja doba, vjerovala ti ili ne al tako je ;)
|
|
ZorroRi
Post Options
Thanks(0)
|
A što ti točno znači "nešto ubaciti"? |
|
Be healthy, be happy.
|
|
anel89
Post Options
Thanks(0)
|
ja kazem da nije zdravo kasno vecerati , sto ne znaci da neko nece razviti misice i nabildat se ucinit savrsenstvo sebe ako bude jeo svakih 2h , u pitanju je zdravo ili ne ,sto je medicinski dokazano ...
|
|
ZorroRi
Post Options
Thanks(0)
|
Ajd kad stigneš baci link na te znanstvene potvrde i istraživanja o kojima pričaš. Možda i mi svi nešto naučimo.
Unaprijed hvala |
|
Be healthy, be happy.
|
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
A sta cemo ako ti je trening npr...od 20 do 23h ? :D Zar nije logicno da telu treba hrana dokle god smo aktivni, a ne po tome koliko ima sati? :D Druga stvar, ljudsko telo i njegove potrebe evoluiraju i menjaju se sa njegovim nacinom zivota, u danasnje vreme su SVI aktivni tokom celog dana do kasnih sati, samim tim i taj bioloski sat organizma se promenio i pomerio i nasa biohemija se uskladila sa tim. Telo zna koliko je sati, ali takodje zna koliko je radilo, kada ce da radi sledeci put i tako dalje, koliko trosi i koliko kada mu treba. Kada je vecera u pitanju bitno je STA se jede i sta je najiskoristivije za telo i sta mu je potrebno tad, naravno da neces da jedes secer uvece pred spavanje, sta ce ti, za spavanje i horizontalu? :P Ali telo radi i kada spavamo, imaj to na umu, svakako mu treba nesto i tokom tog vremena.
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odakle si ovo izvukla? Tijelo itekako zna koliko je sati, tj i tijelo i većina organa imaju svoj cirkadijski ritam, što upravljan što autonoman, mijenja se ciklički cca 23-25h. Uvjetovan genetikom i raznim drugim faktorima, trajni poremećaj može uzrokovati hrpu bolesti. Nismo svi isti, niti jednako reagiramo, tj tijelo, na kasni obrok a ni doručak, pa je totalno besmisleno isti recept nametati svima. Vidim u zadnje vrijeme je sve popularnije da je svima nama jedno te isto zdravo i dobro, a to je potpuno nepoznavanje biokemijske-fiziološke-anatomske individualnosti. |
|
Post Reply | Page <12345 10> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |