Pohana piletina |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Author | |||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Iluvatar sigurno to jede i ne deblja se ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
![]() |
|||
dianna ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
||
joj i meni kuhana piletina i na nos i na uši izlazi ![]() ![]() Davore, kako pohaš? jel uvaljaš prije toga u nešto ili odma na ulje??? koliko ulja stavljaš? |
|||
![]() |
|||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
||
Mama poha, ne ja :D uglavnom u krusne mrvice, jaja i brasno, i onda
na ulje.. Ne stavlja puno ulja, a kad ih makne sa pecenja, stavlja na papirnate maramice da upije dio ulja.. |
|||
|
|||
![]() |
|||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
||
a što ne kažete mamama da vam spoha piletinu u pecnici??
|
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
![]() |
|||
||
ma bolje u loncu..
|
|||
|
|||
![]() |
|||
mesek ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
||
da joj velim da mi spoha u pecnici, na papiru, dobil bi takvu dlanovacu, i od nje i od starog, da nije vredno riskirati!
|
|||
will smoke your weed for food!
|
|||
![]() |
|||
dianna ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
||
tak i ja poham,brašno, jaja i mrvice, ali svagdje piše da nebi trebalo UH i masti mješat.. tako bi mogla pojest tonu piletine , a ovako kuhanu jeeeeeeeeedva gutam ufffffffff ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
||
jbt, a da se neceg odrekneš u službi fit tijela? jedeš i tonu pohanih tikvica pa svejedno vjerujem da nikad nisi niti probala ubacit ih u pecnicu nego radije jedeš kuhano i kukaš... NHF.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Povremeno se moze pojest pohano... Pa nece jedan obrok u š5 dana
te udebljat.. |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
znam
![]() chaxy ni ne jedem svaki dan pohane tikvice za tvoju informaciju |
|||
![]() |
|||
||
Kad se dovoljno ubrza metabolizam, te se jako trenira, moze se imat
cheat meal cesce.. Nismo mi natjecatelji da idemo na binu.. |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
tak je , ja sam se jucer ubila na treningu , danas jedva hodam ![]() ![]() nije onda grijeh ni 2puta tjedno da si napravim tako šnicle??? ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Nije grijeh.. Izracunaj kalorije i to je to.. |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
kak da iz ulja izracunam , kolko tebi ispadne sveukupno cal???
ja od oka stavim ulje, a nemogu opet malo pa pohat na suho, neide tako ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ali jedi ih ženo kad ih toliko voliš, samo bez ulja- peci ih u pecnici, možeš ih umakati samo u bjeljanjak ako želiš. hocu reci da ne muciš psihu sa odricanjem od hrane koju voliš jer ceš tako precesto pokleknuti i zgriješiti, jer malo tko ima tako jak karakter da ne poklekne, pogotovo gurmani kao što smo mi
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ja se više uopce ne zamaram sa cheatom, prevelik sam ja gurman i hedonist da bih se odricala neke hrane, ali i svaki cheat se može uciniti zdravijim...zato ne kupujem kolace nego ih sama pravim i ako junkam, junkam doma i domace da znam što sam pojela.... + puno treninga i cao
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |