Pohana piletina |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
x e to su reci! ak se svega odreknemo, komotno moremo i umrti |
||||
will smoke your weed for food!
|
||||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
tak je ajmo sad svi kod mene na pohanu piletinu |
||||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
oho
di? ja dolazim u trenirci, lakše se rategne! Edited by mesek |
||||
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Onda ako cete stalno uzivat, kasnije nema kukanja!!
|
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
iz pecnice! |
||||
Strong is the new skinny.
|
||||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma jok , u tavi, brašno,jaja , mrviceee
|
||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
posli j... nema kajanja a sad seriously, ko je rekao stalno? uostalom, kako ti znaš da ja ne uživam i u posnom? pa posni je delicija ako znaš njime baratati ali optercivanje, konstantno brojanje, vaganje, racunanje vodi straight to stress & obsession... i onda te kortizol popapa i di si onda? više štete nego koristi od svega navedenog u kurzivu |
||||
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja jedem 6 obroka dnevno, svaki je izvagan u gram, i evidencija svih kalorija se vodi.. ali to mi i donosi rezultate.. jedem puno, a masnoca pada.. |
||||
|
||||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ej! imam i svoju savjest! al je obicno mogu ušutkati pohanim i keksima |
||||
|
||||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ali sad djeluješ puno manje opterecen nego unazad par mjeseci- godinu dana... znaci da si našao recept za uspjeh slušajuci svoje tijelo, jednom te sve to opterecivalo, kad se sjetim samo mišjih porcija tvojih obroka |
||||
|
||||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pa prije sam bio nervozan jer nisam jeo ugljikohidrate.. a sada mi je 50% dnevnih kalorija iz UH.. |
||||
|
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Moja škola ot: stvarno, nema potrebe gledat neke sitnice, pohana piletina povremeno može proc, zašto ne, isto tako kvalitetni p+uh+m obroci nistu ništa lošiji od razdvajanja na p+uh i p+m obroke, nije to neka svetinja koje se mora držat |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Slažem se ekipa..mislim da nam vecu štetu donosi briga o tome što jedemo nego ono što ustvari jedemo...
trebalo je i meni dugo da neke stvari shvatim :) al ozbiljno..dokle god postoji kontrola, nema frke...znaci ako nam se nešto jede, pojedemo to al bez grižnje savjesti i ne tonu toga... Velika je razlika između nekog ko jede što želi ali sa sviješcu o tome što jede, koliko jede i što je najvažnije zašto to jede i između onog ko jede što želi ali hasa po tanjuru ko muha bez glave...a poslije lupa glavom o stol... |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |