Pohvala |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hammer se ne nudi , samo bi pripazio na ovu dvojicu |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jbg, iluvatar ima poprilicno volje a imam i nešto vremena! znanje je svakim danom sve vece, kao i želja da ga prenesem! ispricavam se ako vas moja želja da pomognem ljudima i ostvarim svoje snove vrijeđa
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
oprosti, nisam ništa loše mislio Znanje se lako primijeti, samo naprijed! |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znaš da smo te poštedili u jednoj od tema ovakvih komenatara, ali ovaj put moram reci da zaista cijenim tvoju skromnost koja nadilazi potrebu za nošenjem komada odjevnog predmeta za ljetne dane sa logom ove stranice Sorry ali morao sam, bilo je jace od mene |
||
kina
Viden/a u gymu Joined: 10 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
web bolji nego prosli, al moze i bolje...u svakom slucaju pohvala za napredak,,jedine zamjerke idu losem opisu vjezbi bez detalja koje bi trebaloe bit popracene barem gif. slikama, a i jednog dana videom. |
||
andja
Viden/a u gymu Joined: 24 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozdrav! Dugo nisam bila na site-u i danas kad sam vidjela kako je stranica preuređena oduševila sam se!!! cESTITAM,super je!
|
||
andja
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala na pohvalama svima!
Sve vaše prijedloge / kritike uzimamo u obzir i pokušavamo sve želje ispuniti! |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
krece FAQ, krece
|
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eto i mene nakon nekog vremena. Novi portal je super, a vidim da je i forum življi!
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da samo forum.. i blogovi takodjer. Žestoko se raspravlja o svemu. Drago mi je da vam je sve za 5! Edited by Zoki |
||
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pohvaljujem newsletter...
ove preporuke blogova su odlicne i baš sma se zarumenio kad ste preporucili dio mog bloga |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Newsletter je vrhunski! |
||
|
||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |