Pokreni svoju temu - transformiraj se! |
Post Reply ![]() |
Page <1 891011> |
Author | ||
strada ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
znaci nove slicice..ok..idu ovih dana ..po ps-u sprida, straga i s boka..
Bilo je brljavljenja tako da mi se cini da je situacija isla na gore ali sotos..idemo dalje... |
||
![]() |
||
Leandra ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 82 |
|
Moje prve su malo tamne, jer su u nedostatku fotica koji je riknio slikane ajfonom koji nema blic...
Al' budem kupila fotic samo za svoju transformation ![]() |
||
![]() |
||
bluearmy ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 15 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 24 |
|
evo ubacio sam sliku s boka, ![]() a ovi dviju ostaju iste jer nije bilo nekih vecih promjena, mjerenje i vaganje imam u planu š5.03. pa cu onda staviti nove mjere ![]() |
||
![]() |
||
nevera30 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 09 Travanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 11 |
|
Pozz ljudi, ovaj pdf "Transformirajte se" je odlican svaka cast što svako ima pravo na vlastitu temu, eto pa i ja otvorila svoju
![]() Hvala! |
||
![]() |
||
iva2507 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 17 Travanj 2011 Status: Offline Points: 15 |
|
zoki jel se može sada pokretat tema?
u gornjem topicu si spominjao hrpu datuma pa sad nemam pojma više ![]() |
||
![]() |
||
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
|
Slobodno pokreni temu.
![]() |
||
![]() |
||
ariaa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 05 Lipanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 101 |
|
znaci ja mogu pokrenuti svoju temu? I mene isto zbunili datumi malo
![]() |
||
![]() |
||
Mladamamauformi ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 11 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 22 |
|
Hi! Jel smijem i ja pokrenut temu iako ne zivim u Hrvatskoj?
|
||
![]() |
||
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
|
naravno... ima ih dosta na forumu koji nisu iz HR...nije niti bitno odakle si
![]() |
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
![]() |
||
Mladamamauformi ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 11 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 22 |
|
Presavrseno i puno ti hvala kad me dragi poslika otvaram temu, prehranu i tijelovjezbu. Bas sam se happy
|
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Dižem ovaj podforum iz "mrtvih", slobodno otvorite svoju temu i krenite s transformacijom.
![]() |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
Marre ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 01 Travanj 2013 Status: Offline Points: 10 |
|
Pozdrav, nova sam na vašem forumu ;) pratit cu Vas kroz vaše trasformacije jer se ja još ne mogu prijaviti ;)...ja sam takodjer svoju pocela danas uz insanity Citamo se.... |
||
![]() |
||
matelula ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
|
jos se ne mozes prijavit to zbog nekih privatnih razloga ili ?
|
||
No matter how many mistakes you make or how slow you progress, you are still way ahead of everyone who isn’t trying. - Tony Robbins
|
||
![]() |
||
Marre ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 01 Travanj 2013 Status: Offline Points: 10 |
|
Zar nisam procitala negdje da se mora biti dva mjeseca aktivan?? Ili sam nešto pobrkala...hm...
![]() |
||
![]() |
||
|
Da, da...evo ga, pravila: 'natjecatelj/ica mora biti aktivan minimalno 2 mjeseca da bi se ocjenjivao (natjecanje traje 3 mjeseca)' Nema veze, barem cu kroz vaše transformacije i dobrih savjeta na forumu uspjeti i sebe malo više informirati ;) |
||
![]() |
||
matelula ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
|
ma samo otvori svoju temu https://www.fitness.com.hr/forum/transformiraj-se_forum33.html to su neka stara pravila kad otvoris temu pitaj sta ti nije jasno pa ce ti vec neko odgovorit na to :)
|
||
No matter how many mistakes you make or how slow you progress, you are still way ahead of everyone who isn’t trying. - Tony Robbins
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 891011> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |