Pokreni svoju temu - transformiraj se! |
Post Reply | Page <1234 11> |
Author | ||||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
super, super,
neznam bili pisala jer mi je prehrana malo drugacija vjerovatno bi ovi proteinci/wheyovci imali šta komentirat al bilo bi baš motivirajuce mogu pisat, al bez prehrane? |
||||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pa zašto? svatko ima neku svoju koja mu odgovara... Edited by zika |
||||
LiveStrong
|
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Sam piši, bitni su pomaci i napredak ili ne napredak, tak
da ak ga imaš jedeci pizze i hambice bolje za tebe..... a svako ko piše ce biti podložan pohvalama, kritikama i sugestijama, zato i služi to Al naravno hocemo i slike |
||||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hehe, ajde im ti reci
ne ne nije fast food u pitanju
haha, cyber freak |
||||
Stay focused. |
||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
gledaj, nemoj neciji savjet doživljavat kao osobni napad ako se ne slaže s tvojim mišljenjem... mene sad baš zanima |
||||
LiveStrong
|
||||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|||
mah, nemoj obracat pažnju na njega; on ti lova u zadnje vrijeme tu po forumu, nagovara ženske da se fotkaju u tangicama i tako to, ALI samo kako bi mogao procjeniti napredak |
||||
LiveStrong
|
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hehehehe, nije....uvijek ja ispadnem.....takav , pa kak mislis pisat u temi transformacija bez toga , to je kao da je bilo natjecanje fit u 90 dana ali bez slika Tak da ljepo neko moze procitat kaj radis, kak radis, vidjet kaj si postigla tim , da mozes ti vidjet kak drugi rade i napreduju njihovim metodama, uzimat te korisne informacije i probavat kod sebe , ubacivat, izbacivat ono kaj valja,ne valja.......... vama curama je odma neka pohotnost u glavi cim neko veli slika, sram vas bilo Kaj da nikad guzicu nismo vidli I ne mislim sam na slike cura, neg i decki, neda mi se ni citat kak ko kaj baš ak ne vidim kaj dobiva i kak napreduje s tim necim, iz tog uvijek mogu izvuc nekaj korisno Edited by The Phoenix |
||||
Mini me
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pfff, da nisi stavio š0ak smajlica pokraj komenatara za slike, nebi ništa rekla @Zika: a znam, al nisam osoba koja voli raspravljat puno o nekim stvarima upravo zato šta smo svi drugaciji pa se ugl samo iskljucim iz rasprava ajd pisat cu ga pod uvjetom da mi budeš moralna podrška zauzvrat dobiješ one posne iz menze |
||||
Stay focused. |
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Jaaaaa? no whay |
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pa samo zato sam ih i stavio da piknem i cekam komentar......... |
||||
Mini me
Post Options
Thanks(0)
|
|||
svi volimo vidit žene u tangicama ajde, priznaj |
||||
Stay focused. |
||||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|||
oooo...bez brige U tom slucaju imaš moju podršku anytime (imala bi i ovako, ali... ) |
||||
LiveStrong
|
||||
Mini me
Post Options
Thanks(0)
|
|||
dogovoreno |
||||
Stay focused. |
||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Kizo, daj prebaci ovu moju temu u Transformacije
https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=2209& ;PN=š |
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Premješteno! |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ajde FITovci, di su teme?
Tko prvi pokrene temu, postavi slike, napiše trening i svoju prehranu + suplementaciju, dobiva š nagradu! Ajmo poooooookreeeeet!! Edited by Zoki |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
Post Reply | Page <1234 11> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |