Pokreni svoju temu - transformiraj se! |
Post Reply ![]() |
Page <12345 11> |
Author | ||
Mini me ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cek, ima tu posla..pokrenut ce se ![]() |
||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Ajde, ajde.. ![]() |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
Maddie ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 25 Listopad 2010 Status: Offline Points: 18 |
|
oooooj, kako mi se ovo svida :)
samo da skupim hrabrosti staviti svoje "slaufice" na forum ![]() Edited by Maddie |
||
![]() |
||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
|
Prva je Rahx pokrenula i zaslužuje nagradu
|
||
![]() |
||
mesek ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
|
tražim dobrovoljca ko bu me sliko
![]() |
||
will smoke your weed for food!
|
||
![]() |
||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
|
Pa kaj nebu Zika? |
||
![]() |
||
mesek ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
|
ona mi je rekla da sam zagorec! nemrem prek toga! ![]() ne, OT, cim me neko slikne s leđa stavim! |
||
will smoke your weed for food!
|
||
![]() |
||
Rahxephon ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 153 |
|
Samo naprijed svi oni koji zele promjenu!
Sto se slaufica tice, samo moje pogledajte i nema vas sta vise biti bed haha :D |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Tak je, budemo se dogovorili s njom! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
što cekate, pogledajte koliko je Rahx dobila savjeta i podrške u prvom danu..
![]() |
||
|
||
![]() |
||
PerfectlyRose ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 18 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
|
Ja skupljam hrabrost
![]() |
||
![]() |
||
|
Samo daj, vrijeme je za promjene ukoliko je potrebno! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
Eto ti ga na - PA GDJE SI BIO PRIJE 2 TJEDNA!!!! Tko zna, možda ne bih popila hektolitre alkohola zadnja 3 dana treninga pa da ugrabim i tu nagradu! ![]() |
||
![]() |
||
sanchi ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 09 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 42 |
|
Zoki, jel sudjelovanje o uvome ograniceno vremenski, tj. postoji li rok do kojeg se svi koji žele sudjelovati moraju prijaviti.
Ja sam se planirala prijaviti na fit u 90 dana, a i ovo je odlicna ideja, ali sljedecih barem 2 mjeseca necu moci trenirati ![]() Može li se poceti nakon nove godine? ![]() Edited by sanchi |
||
![]() |
||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
|
Nije ograniceno ali ne vidim razlog zbog kojeg možeš trenirati tek za 2 mjeseca? Znaš za onu izreku: "što se odgađa to se ne događa" ![]() |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Ili sad ili nikad
![]() ![]() |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 11> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |