Polako ali sigurno dobijati mišicnu masu a dobijan |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma moguce je da je preko 2000 kcal ako su kolicine odgovarajuce, sad je samo pitanje da li damir stvarno jede toliko, pomalo i ja sumnjam ali sve je moguce :) Prva 3 obroka bi mogao dogurat do 700 kcal i to ti je vec preko 2000... damire, riješi nas dileme pozz |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
animal87
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 163 |
Post Options
Thanks(0)
|
a da morat ce damir uzet kalkulator i vagicu u ruke, ko sto sam mu na pocetku rekao i tako ce znat gdje je.
|
|
Jedem pileca prsa po kucama. Sa prilogom i bez!
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako je, teško je napamet nešto ozbiljnije postic....koliko god se cinilo tlaka sve to vagat i zbrajat...toliko se navikneš na kraju da ti je problem kad ne znaš koliko cega di ima :)
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
animal87
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 163 |
Post Options
Thanks(0)
|
istina je. ja sve vazem,ponekad ti i nije bitno jel 80 il 100g paste,ali iz navike mora ici na vagicu.
|
|
Jedem pileca prsa po kucama. Sa prilogom i bez!
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Ja i moja vagica ko Charlie Brown i njegova dekica
Sad sam i novu kupila pa sam ko mala beba sa novom igrackom...neka SF vaga :)) Pusti ti to, dok se ljudi smiju tebi trbušni izlijecu hehe... Edited by Gym_girl - 12 Ožujak 2012 at 16:23 |
|
|
damir1976
Cita FAQ Joined: 22 Veljaca 2012 Location: Porec Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav
ih jesam neki baš!Ja tek sad skuzio da ima jos odgovora na moj post!Kasno palim ocito!Tocno je ja samo napisao što bi od hrane jeo (jedna od varijanti hrane) ali nisam to kolicinski odredio!Naravno kad se krene onda cu vagati i racunati dok se neuhodam u tome! |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |