Pomagajte ljudi zitarice i ostalo |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | ||
arminE ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 23 Svibanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 28 Svibanj 2010 at 16:58 |
|
pomagajte ljudi imam 72 kile visok sam š.64 imam sala malo na nogama na rukama na stoMAKUu itd... od sutra pocinjem pravu dijetu danas sam otisao u ducan i kupio zitarice pise na njima fitnes i ja procito kaze docete u liniju tamo vamo i pise da pokusam da jedem te zitarice za dorucak za rucak i za veceru sad jel to ok ili ???
htio sam jos da pitam koje vjezbe su za skidanje sala dali trbusnjaci ili sto vec... MOLIM VAS POMAGAJTE NEZNAM STO DA RADIMMMM!!! :S :S :S |
||
nemogu oni biti pametni koliko mi mozemo biti glupi !!! :)
|
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ali to su žitarice za žene
|
||
![]() |
||
arminE ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 23 Svibanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 34 |
|
|
||
nemogu oni biti pametni koliko mi mozemo biti glupi !!! :)
|
||
![]() |
||
TopForm ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
|
neces valjda jest te zitarice 3 put dnevno??
|
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
cist sumnjam, pa pogledaj kutiju tih žitarica i reklamu za te žitarice Stari moj nije to za nas muškarce |
||
![]() |
||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
|
ne mogu oni bit pametni koliko ti moš biti glup
|
||
Strong is the new skinny.
|
||
![]() |
||
Shiny ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
|
haha strasno ![]() ![]() ![]() |
||
"Samo ljudi najuzviąenijeg i najniľeg karaktera se ne mijenjaju."
|
||
![]() |
||
pustinjak ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 26 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
|
Gle sve ti je to isto vise manje, zitarice su zitarice,
neke imaju malo vise voca pa su ukusnije i ako su skuplje onda su i zrna malo bolje probrana pa neces recimo naci nekakve komadice ljuske ili kamenja kao sto se meni dogodilo :)....a ubaci trcanje i mast se topi....ali trci i izmuci se.... |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
Zanimljivo mi je kako nitko nece pomoci covjeku..
Armine, procitaj FAQ za mršavljenje u podforumu za pocetnike ![]() Nema smisla d ajedeš 3 x dnevno te žitarice, niti su toliko dobre ![]() chaxy.. malo više razumjevanja prema pocetnicima, ako ga nemožeš naci, izbjegavaj njihove teme, ok? Edited by Iluvatar |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
![]() |
||
|
Zanimljivo je illy kako ti nisi vidio bar jedno desetak njegovih tema u zadnjih par dana gdje ne znaš koja je gluplja od koje
Vidio sam i nekih pocetnika koji su imali bolje teme od svake njegove tako da je chaxy imala i više nego dovoljno razumijevanja, tak da kad mu žensko napiše takvo što treba se zapitat malo |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
š. nisam vidio, slobodno upozorite
2. dobro, ti si ocjenio da je bilo boljih tema, ok? Chaxy mu je pomagala u prošlima ili što? ako je, ok, ako nije, onda ne kužim što želiš reci |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
![]() |
||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
|
što je illy?
pa samo sam citirala njegov potpis ![]() |
||
Strong is the new skinny.
|
||
![]() |
||
|
Pa ono stvarno ne moš promašit toliko tema istog nicka, ne možeš, il ih nisi citao? A caksi je samo napisala ono što je vecina pomislila kad su vidjeli temu |
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
ha ha ha...ma vas dvoje...so sweet.... A da Ily...mali pretjeruje...sad namjerno..ili ono drugo....ali....riješi to ... |
||
![]() |
||
TopForm ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
|
uzmite u obzir da decko ima š4 god. pa ako grijesi nemojte
ga sprdat |
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
nije stvar u tome što griješi....svi mi imamo pravo griješiti..nego pogledaj teme....
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |