Pomagajte ljudi zitarice i ostalo |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
arminE
Cita FAQ Joined: 23 Svibanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Svibanj 2010 at 16:58 |
|
pomagajte ljudi imam 72 kile visok sam š.64 imam sala malo na nogama na rukama na stoMAKUu itd... od sutra pocinjem pravu dijetu danas sam otisao u ducan i kupio zitarice pise na njima fitnes i ja procito kaze docete u liniju tamo vamo i pise da pokusam da jedem te zitarice za dorucak za rucak i za veceru sad jel to ok ili ???
htio sam jos da pitam koje vjezbe su za skidanje sala dali trbusnjaci ili sto vec... MOLIM VAS POMAGAJTE NEZNAM STO DA RADIMMMM!!! :S :S :S |
||
nemogu oni biti pametni koliko mi mozemo biti glupi !!! :)
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ali to su žitarice za žene
|
||
arminE
Cita FAQ Joined: 23 Svibanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
nemogu oni biti pametni koliko mi mozemo biti glupi !!! :)
|
||
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
neces valjda jest te zitarice 3 put dnevno??
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cist sumnjam, pa pogledaj kutiju tih žitarica i reklamu za te žitarice Stari moj nije to za nas muškarce |
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne mogu oni bit pametni koliko ti moš biti glup
|
||
Strong is the new skinny.
|
||
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
haha strasno |
||
"Samo ljudi najuzviąenijeg i najniľeg karaktera se ne mijenjaju."
|
||
pustinjak
Cita FAQ Joined: 26 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gle sve ti je to isto vise manje, zitarice su zitarice,
neke imaju malo vise voca pa su ukusnije i ako su skuplje onda su i zrna malo bolje probrana pa neces recimo naci nekakve komadice ljuske ili kamenja kao sto se meni dogodilo :)....a ubaci trcanje i mast se topi....ali trci i izmuci se.... |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zanimljivo mi je kako nitko nece pomoci covjeku..
Armine, procitaj FAQ za mršavljenje u podforumu za pocetnike sve ti tasmo piše Nema smisla d ajedeš 3 x dnevno te žitarice, niti su toliko dobre chaxy.. malo više razumjevanja prema pocetnicima, ako ga nemožeš naci, izbjegavaj njihove teme, ok? Edited by Iluvatar |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zanimljivo je illy kako ti nisi vidio bar jedno desetak njegovih tema u zadnjih par dana gdje ne znaš koja je gluplja od koje
Vidio sam i nekih pocetnika koji su imali bolje teme od svake njegove tako da je chaxy imala i više nego dovoljno razumijevanja, tak da kad mu žensko napiše takvo što treba se zapitat malo |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
š. nisam vidio, slobodno upozorite
2. dobro, ti si ocjenio da je bilo boljih tema, ok? Chaxy mu je pomagala u prošlima ili što? ako je, ok, ako nije, onda ne kužim što želiš reci |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
što je illy?
pa samo sam citirala njegov potpis |
||
Strong is the new skinny.
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa ono stvarno ne moš promašit toliko tema istog nicka, ne možeš, il ih nisi citao? A caksi je samo napisala ono što je vecina pomislila kad su vidjeli temu |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ha ha ha...ma vas dvoje...so sweet.... A da Ily...mali pretjeruje...sad namjerno..ili ono drugo....ali....riješi to ... |
||
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
uzmite u obzir da decko ima š4 god. pa ako grijesi nemojte
ga sprdat |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nije stvar u tome što griješi....svi mi imamo pravo griješiti..nego pogledaj teme....
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |