Pomoc - 173cm, 105 kg - kako smršaviti? |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
kako se zovu i koji je sastav?
ne brini vjerovatno može proci za sada, ali kad stigneš nabavi se zobene zbilja su super i mislim da ih zbilja svuda ima. kako ide? |
|
gloryus
Cita FAQ Joined: 05 Travanj 2013 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo mene, nisam odavno bio na forumu... samo da vam javim, poceo sam trcati svaki dan oko pola sata, vec 23 dana :D , na vagu nisam stavao, ali primjeti se da sam malo mrsaviji u licu, i sve vise stazem remen na hlacama ;) .... prehranu sam u priliku prilagodio... samo imam jedan problem... kad trcim pocnu bolit listovi i zglobovi, :/ istezem se prije i poslje ali bas ne pomaze, tezak sam a trcim po makadamu i asvaltu... i sad me zanima, koji bi aktivnost mogao uvesti umjesto trcanja a da je podjednako dobra, ne mislim prestati trcati vec jedan dan trcanje pa jedan dan nesto drugo. ako neko ima prijedlog samo dajte :D
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
brzo hodanje
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako imaš šansu probaj na plivanje otici, znam da je trcanje besplatno ali plivanje je lakše po sve zglobove u tijelu,
imaš još opciju da trciš po mekšoj podlozi (neka atletska staza ili zemljani put jer su tako uno slabiji udarci u zglobove i kralježnicu) |
|
gloryus
Post Options
Thanks(0)
|
hm... plivanje mi nije dostupno, a ima dosta tih starih travnatih staza samo je sad problem sto je tu trava narasla skoro metar i ima zmija... pa mi se bas ne mili trcati tim stazama... inace ne zivim u nekom gradu... ugl Hervegovina... na sve strane kamenje i zmije... al valjda cu smislit nesto
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro ti je Gajba rekao - brzo hodanje!
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
gloryus
Post Options
Thanks(0)
|
ok. hvala :D
|
|
gloryus
Post Options
Thanks(0)
|
i jos nisam rekao, napravim svaki dan 30ak cucnjeva i trbusnjaka... :) ,sada sam se stvarno u ovo uzivio i upoznao sam jednog momka koji je prosao isto, on mi je podrska i motivacija... tako da ovaj put sigurno ne odustajem! ;)
|
|
gloryus
Post Options
Thanks(0)
|
greska: cucnjeva i sklekova :)
|
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imas pogresnu kinematiku trcanja. Podloga moze samo prekriti problem i odgoditi ozljedu.
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
gledaj da postepeno ubaciš veslanje da ti izjednaciš pa onda propadanja i zgibove
kad trciš ili hodaš možeš hodat u iskoracima dubokim, to trga :) |
|
Maratonac
Post Options
Thanks(0)
|
Zapravo, po tehnici, kad promatram ljude dok "trce", ljudi su mnogo blizi brzom hodanju nego trcanju. |
|
Maratonac
Post Options
Thanks(0)
|
To je tocno ono sto ne smijes raditi. Edited by Maratonac - 17 Svibanj 2013 at 07:38 |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Osim trcanja poradi na vježbama snage jer ceš ostati debel samo manji...odnosno smršaviti ceš....ali neceš imati mišice i dobar oblik tijela... a bolje imati i više kg da su mišici formirani.... pozz....
|
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bih cak savjetovao NIKAKO TRCANJE s tolikim kilogramima, pogotovo po losoj podlozi kakva je asfalt. Ostetit ces zglobove, kao prvo koljena, a onda je tesko nazad.
Plivanje, brzo hodanje, biciklo, to je to.
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bicikl uzmi i plivanje....najbolja opcija sa toliko kg-a
|
|
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |