pomoc oko suplementacije |
Post Reply |
Author | |
strwo92
Viden/a u gymu Joined: 05 Prosinac 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Prosinac 2008 at 17:37 |
ej bok, imam š6 god , visko sam š85 cm, imam78 kg.u teretanu idem vec 5 mjeseci , prije 3 mjeseca sam imao 90 kg ,ali sam sknio š2 kg , sad 3 mjeseca sam poceo bildat. dosad sam koristio samo iso whey protein. i sad sam poceo uzimat amino tablete st 5300. sad me zanima sta da uzimam uz aminokiseline koje proteine za mišicnu masu. želim izvuc maksimum iz proteina,aminokiselina i prehrane, jer sam još mlad da uzimam nest jace. et pa ako možete dat prijedloge ! hvala!!! |
|
Vein
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dovoljan ti je Whey + bcaa, al to ce ti malo vrijedit ako ti prehrana nije sređena. Napiši malo kak se hraniš ak ti se da |
|
strwo92
Viden/a u gymu Joined: 05 Prosinac 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa care odprilike gledam sto manje masnu hranu, zapocinjem dan sa ugljikodidratima , poslije treninga i prije popijem po 3 tablete aminokiselina, i prije spavanja posni sir pojedem itd. pa ajd ako ti se da napiši mi kako bi mi trebala ic prehrana ,. želim nabit mase , al ne sala, jer mi je dosta skidanja smršavio sam š2 kg.
|
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemoj pretjerivat |
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
Vein
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Post Options
Thanks(0)
|
Te bcaa st5300 ti je bacanje love, po mojoj porocjeni trebale bi ti jedno 20tableta prije i bar 30 tableta poslje treninga. Bolje te novce potroši na još Weya neki koncentrat uz izolat ili BCAA od pro-nutritiona 400kn škg.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |